Zračna pumpa

Zračna pumpa

Dinamički pomak Dinamički kompresori zraka sadrže prostor centrifugalne kompresore i aksijalne kompresore. Kod ovih sorti rotirajući dio daje svoj KE zraku koji se na kraju ponovno rodi u energiju tlaka. Ove se sile ubrzane vrteći oštricom ubrzavaju tako da ...

Detalji o proizvodu

Dinamički pomak

Kompresori zraka s dinamičkim pomakom sadrže centrifugalne kompresore i aksijalne kompresore. Kod ovih sorti rotirajući dio daje svoj KE zraku koji se na kraju ponovno rodi u energiju tlaka. Oni koriste silu generiranu okretnom oštricom za ubrzavanje toliko usporavanog zarobljenog zraka, da ga vrši pritisak.

Hlađenje

Zbog adijabatskog grijanja, zračnim kompresorima je potrebna neka tehnika uklanjanja otpadne topline. obično to može biti neko zračno ili vodeno hlađenje, mada se neki (posebno okretni) kompresori mogu također hladiti uljem (koje se zatim uzastopno hladi zrakom ili vodom). [5] Promjene regije su zamišljene tijekom hlađenja kompresora. vrsta hlađenja se postavlja uzimajući u obzir čimbenike poput temperature vode vode, temperature u blizini, snage mehaničkog uređaja i prostora primjene. ne postoji nijedna vrsta mehaničkih uređaja koja bi se koristila za bilo koju primjenu.

Prijave

Zračni kompresori imaju višestruku upotrebu, uključujući: snažan čist zrak za punjenje plinskih boca, pružanje čistog zraka umjerenog pritiska na potopljenu površinu, pod uvjetom da ronilac, osiguravanje čistog zraka umjerenog tlaka za vožnju nekim radnim mjestom i fakultetima za izgradnju ventila HVAC sustava plina, osigurati preveliku količinu zraka s umjerenim tlakom za plinske alate za napajanje, kao što su čekići, punjenja spremnika zraka u masu zraka (HPA), za punjenje guma i osigurati ogromne količine zraka umjerenog tlaka za velike industrijske procese (poput oksidacije za sustave pročišćavanja fosilnih goriva ili sustava za čišćenje u vrećama cementa).


Većina zračnih kompresora bilo je s klipnim klipom, okretnim lopaticama ili rotacijskim vijkom. Centrifugalni kompresori su uobičajeni u vrlo masivnim primjenama, dok su rotacijski vijčani, pomični i povratni zračni kompresori omiljeni za manje prijenosne aplikacije.


Postoje 2 glavna stila pumpi sa zračnim kompresorom: ubrizgavanje ulja i bez ulja. Sustav bez ulja ima mnogo tehničkog razvoja, međutim skuplji je, glasniji i traje manje vremena od pumpi sa uljem. Sustav bez ulja dodatno isporučuje zrak višeg kvaliteta.


Zračni kompresori dizajnirani su za upotrebu niza izvora energije. budući da su kompresori zraka na plin / dizel i električni kompresori među najčešćim mjestima, zračni kompresori koji koriste motore vozila, motore za oduzimanje snage ili hidrauličke priključke ne primjenjuju se u mobilnim aplikacijama.


Koji zrače za maksimalni iznos kao 12-tonski sustav za industrijsku upotrebu električne energije, zračni kompresori su partner svakoj zamislivoj tvrtki. Kompresore zaposli vaš liječnik. postoji pripadajući kompresor u svakoj tvornici cementa, u svakom postrojenju za pročišćavanje otpadnih voda, u svakoj stanici.


Od napajanja mehanizacije na proizvodnim linijama, do raspršivanja boje, do prerade stakla i termoformirane plastike, do gaziranja vode koja se daje našim slavinama, negdje postoji mehanički uređaj koji pruža komprimirani plin potreban za formiranje gotovo svega onoga što imamo tendenciju ugristi.


Snaga mehaničkog uređaja mjeri se u HP-u (konjske snage) i CFM-u (kubičnim nogama u minuti zraka za usisavanje). Veličina galona u spremniku određuje količinu komprimiranog plina (u rezervi) vani. Kompresori s pogonom na plin i dizel široko su korišteni u udaljenim područjima s problematičnim pristupom električnoj energiji. oni su abuzz i potrebna im je ventilacija za ispušne plinove. električni kompresori na široki pogon koriste se u proizvodnji, radionicama i garažama sa stalnim pristupom električnoj energiji. Uobičajeni kompresori za radionice / garaže su 110-120 V ili 230-240 V. Oblici spremnika mehaničkih uređaja su: "palačinka", "dvostruki spremnik", "vodoravno" i "okomito". gledajući kompresore veličine i namjene je stacionarni ili prijenosni.


Upit