Najbolji centralni vakuumski sustav

Najbolji centralni vakuumski sustav

Održavanje Centralni vakuumski sustavi trebaju povremeno uklanjanje spremnika prljavštine ili zamjenu vrećice za filtriranje, obično 2–4 puta godišnje. U nekim je modelima potrebno i filtre mijenjati, posebno za stilove gdje samo pročišćeni zrak prolazi kroz. ..

Detalji o proizvodu

Održavanje

Centralni vakuumski sustavi trebaju periodičnu evakuaciju kanistera za prljavštinu ili zamjene vrećice za filtriranje, obično 2–4 puta godišnje. Kod nekih modela dodatno je potrebno mijenjati filtre, posebno za stilove gdje samo filtrirani zrak prolazi kroz motor za hlađenje. Za filtrirane sustave, vrećica će se možda morati zamijeniti mnogo prije nego što se skupi na svoju nominalnu sposobnost, zahvaljujući smanjenom usisavanju zbog sprečavanja prljavštine ili sitnih prljavština.


Ciklonski sustavi za odvajanje bez filtra trebaju isključivo evakuaciju instrumenata za uklanjanje prljavštine prije nego što usisavanje ispusti jer je postignuto gotovo cijelo stanje Associate in Nursing. nekoliko ciklonskih vakuumskih sustava trenutačno sadrže jasne kanistere za prljavštinu, što omogućuje brzo ispitivanje, a da pritom ne uklanjaju kanistar.


Bez obzira na to se koristi sustav odvajanja prljavštine, električni motor će trebati podmazivanje ležajeva ili zamjena ugljikovih četkica na Associate in Nursing rijetko, mjerena godinama.


Rijetko se središnji vakuumski sustav može začepiti, posebno ako je cijev nepravilno stavljena ili ako se sustav zloupotrebljava usisavanjem ljepljivih tvari (poput boja ili ljepila ili mokrih namirnica). vlasnik kuće ponekad će koristiti jednostavne alate i tehnike za pronalaženje i uklanjanje prepreka ili će iznajmiti stručnog instalatora za usisavanje koji će pokušati popraviti. Svestrano crijevo obično je situacija začepljenja koja se ponekad može ukloniti zapošljavanjem vodovodne zmije.


Zdravstvene prednosti

Kod središnjih vakuumskih sustava koji se potpuno iscrpljuju iz kuće, ne ulazi prljavština ili alergeni kroz unutarnji zrak, kao što je to slučaj sa standardnim vakuumom.


Studija iz 2001. na Kalifornijskom sveučilištu u Davisu pokazala je poboljšanje u više aspekata zdravlja kod dvadeset i pet osoba s dokumentiranom poviješću preosjetljivosti vrste I na rješavanje problema prljavštine.


Centralne vakuumske instalacije dobit će bodove za liderstvo u energetskom i okolišnom stilu (LEED), certificiranje doma, certifikaciju Doma zdravlja od udruženja dišnih organa yankee ili nacionalnu neiskusnu građevinsku normalu Nacionalne asocijacije graditelja kuća (NAHB)


Dobrodošli na kupnju jeftinog i niske cijene najboljeg središnjeg vakuumskog sustava proizvedenog u Kini, koji je jedan od najbriljantnijih proizvođača opreme Eps u Kini, a opremljen je i profesionalnom tvornicom.

Upit