Recenzije centralnog vakuumskog sustava

Recenzije centralnog vakuumskog sustava

Način rada Da biste koristili središnji vakuum, vakuumsko crijevo je odvojeno od skladišta i opremljeno je svim potrebnim dodacima za čišćenje (poput četke). suprotan završetak crijeva umetnut je u zidni vakuumski vodni vod, kad se otvori poklopac na vratima elastičnog uređaja. [5] U nekim stilovima, jaz između ...

Detalji o proizvodu

operacija

Da biste koristili središnji vakuum, cijev za vakuum je udaljena od skladišta i opremljena je potrebnim dodacima za čišćenje (poput četke). suprotan završetak crijeva umetnut je u zidni vakuumski vodni vod, kad se otvori poklopac na vratima elastičnog uređaja. [5] U nekim stilovima, otvorite vrata na vakuum motoru; u alternativnim stilovima, umetanje srebrnih mostova s navojem na kraju crijeva 2 električna kontakta signaliziraju motor da se uključi. alternativni različiti stilovi sadrže daljinski prekidač za uključivanje / isključivanje smješten na kraju alata za vakuumsko crijevo, koji komunicira bilo kombinacijom žica ugrađenih u crijevo ili putem bežičnog signala.


Usisavanje se izvodi na isti način kao i transportni stroj. Ponekad bi gornja snaga središnjeg vakuuma trebala smanjiti (na primjer, jednom čišćenja krhke zavjese od krhke tkanine). Prekomjerni vakuum se "odsisava" dijelom kroz otvor za odzračivanje ili prorez kako bi neki usisani zrak zaobišao alat za čišćenje. Otvor za odzračivanje obično se postavlja na kraju alata vakuumskog crijeva kako bi se omogućilo brzo podešavanje tijekom cijele uporabe.


Kad je čišćenje završeno, cijev za vakuum je udaljeno od vodenog tijela u zidu (koje se zatvara i isključuje vakuumski motor). Crijevo je izvijeno i drži se na stalku za odlaganje, a svi dodaci za čišćenje odlažu se.


Dobrodošli na kupnju jeftinih i niskih cijena recenzija središnjeg vakuuma napravljenih od nas u Kini, koji je jedan od najbriljantnijih proizvođača Eps opreme u Kini, a opremljen je i sa profesionalnom tvornicom.

Upit