Centralni vakuumski sustav

Centralni vakuumski sustav

Središnji kućanski uređaj (koji se također naziva unutarnji ili kanalni) mogao bi biti stil usisavača, koji se postavlja u zgradu kao trajno ugradbeni uređaj. Središnji vakuumski sustavi dizajnirani su za uklanjanje prljavštine i prašine iz kuća i zgrada, čestica prljavštine uzroka ...

Detalji o proizvodu

Središnji kućanski uređaj (koji se također naziva unutarnji ili kanalni) mogao bi biti stil usisavača, koji se postavlja u zgradu kao trajno ugradbeni uređaj. Središnji vakuumski sustavi dizajnirani su za uklanjanje prljavštine i prašine iz kuća i zgrada, čestica prljavštine uzrokovanja kroz cijev koja se nalazi unutar zidova do postavljene instrumentacije u vrlo udaljenom korisnom području. Jedinica za sposobnost može biti trajno učvršćenje, ponekad smješteno u vrlo podrum, garažu ili skladište zajedno s instrumentima za prikupljanje. Dovodi se u zidovima u cijeloj zgradi koji se pričvršćuju na crijeva za napajanje i alternativni pribor za središnji vakuum, kako bi se uklonili prljavština, čestice i malo prašine iz unutrašnjosti prostorija. Većina crijeva za napajanje ponekad imaju utjecajni prekidač na ručici.

Za korištenje središnjeg vakuuma, vakuumsko crijevo je daleko od skladišta i opremljeno je svim potrebnim dodacima za čišćenje (poput četke). suprotan završetak crijeva umetnut je u zidnu vakuum vodu, nakon što je otvorio vrata na elastičnom poklopcu. [5] U nekim stilovima, otvorite vrata na vakuum motoru; u alternativnim stilovima, umetanje pozlaćenih pričvrsnih mostova 2 električna kontakta, komunikacija motora da se uključi. alternativni različiti stilovi sadrže daljinski prekidač za uključivanje / isključivanje postavljen na kraju alata vakuumskog crijeva, koji komunicira bilo putem pokušaja žica ugrađenih unutar crijeva ili putem bežične komunikacije.


Usisavanje se izvodi na isti način kao i transportna mašina. Ponekad, gornja snaga vakuuma u središnjem vakuumu može trebati smanjenje (na primjer, nakon što očistite krhku zavjesu od čistog materijala). Prekomjerni vakuum se "odzračuje" djelomičnim prazninom otvora za odzračivanje ili prorezom kako bi neki usisni zrak zaobišao alat za čišćenje. Otvor za odzračivanje obično se postavlja na kraj alata vakuumskog crijeva kako bi se omogućilo brzo podešavanje tijekom upotrebe.


Kad je čišćenje završeno, cijev za vakuum je daleko od vode u zidu (koja se zatvara i isključuje vakuumski motor). Crijevo je turbinsko podignuto i drži se na stalku za odlaganje, a sav se dodatak za čišćenje odlaže.

prednosti

Povećana snaga usisavanja - zbog toga što sustav motora i uređaja za prašinu u kućanstvu ne moraju biti pomični, teret i veličina jedinice ne izgledaju tako ozbiljno ograničeni u usporedbi s prijenosnim sustavom; neke jedinice čak koriste 2 motora za dodatnu snagu. dodatno, sustavi bez filtra bez rukava izbjegavaju neizbježni gubitak usisavanja u filtriranim sustavima uzrokovan skupljenim prljavštinama koje sprječavaju filtre.

Sposobnost rukovanja s "teškom" prašinom - Središnji vakuumi, posebno modeli bez filtra, brzo će oduzeti problematične suhe tvari, poput prljavštine od gipsa, prosipanog brašna, elektrostatičkog tonera za pisače, metalnih šljokica i žičanih isječaka iz trgovine, ili možda sitnih predmeta i klizača od razbijenog stakla. Ova sposobnost može ovisiti o fleksibilnosti vrećice za filtriranje da se odupre prevenciji ili lomu; modeli bez filtra mogu ukloniti najrazličitije materijale. Pribor "vlažni vakuumski presretač" dostupan je za nekoliko sustava; djeluju odvajanjem tekućine iz prljavog zraka prije prolaska u zidni kanal i središnju jedinicu. Ove jedinice "mokrog usisavanja" podliježu identičnim ograničenjima kao "usisavači u obliku vlažnog ili suvog izgleda", i treba ih isprati i osušiti jednom kad se spriječe neugodni mirisi i rast plijesni. Međutim, nefrotoksične materijale, poput amfibola, trebalo bi očistiti nečim, ali specijaliziranom instrumentalnošću stvorenom izričito za postizanje cilja.

Potpuno uklanjanje alergena i štetnih mirisa - Središnji vakuumi obično ne vraćaju ispušni zrak u prostor koji se čisti. To je u suprotnosti s poznatim oštrim „mirisom vakuuma“ sitne prljavštine i vrućeg zraka iscrpljenog iz prijenosnog vakuuma. Umjesto toga, središnji vakuumi ispuštaju istrošeni zrak u komunalno područje ili izravno na otvorenom. Vanjski otvor za ispuh jednostavno će se sakriti ispod konstrukcije ili iza grmlja, no u svakom slučaju manja je količina nametljiva od tipičnog ventilacijskog ventilatora.

Slaba zvučna buka - Dobro osmišljeni središnji usisavači su užasno tihi u svrhu uporabe, jer se moćan motor nalazi na daljinu u vrlo korisnom području. ovo može biti od koristi za usisavanje, iako bilo tko drugi na području koje se čisti, Svjetska zdravstvena organizacija inače može probuditi ili protjerati glasnim cviljenjem prijenosnih strojeva.

Praktično čišćenje - Postavljanje, uporaba i skladištenje vakuumskog crijeva i alata za čišćenje bit će brzi i ekonomični. čišćenje stepenica je način lakšim, a da pritom ne morate uravnotežiti važan, vrući uređaj na svakom koraku i rukovati sa svakom električnom vrvicom i vakuumskom cijevi.

Učestalo uklanjanje - središnji vakuumi ponekad će akumulirati do deset kilograma (22 kilograma) ili puno prljavštine i prljavštine prije nego što zahtijevaju zbrinjavanje. to može biti AN neizbježna prljava metoda koja se mora izvesti za bilo koji kućanski aparat, međutim, to će se obavljati u obilnom kraćem vremenu, možda i mnogo puta svake godine. Sustavi filtarskih vrećica za jednokratnu upotrebu se jednostavno prazne, mada treba paziti da ponovno zamijenite zamjensku vrećicu kako bi se omogućio najveći protok zraka, a ne propušta. uklanjanje kanista s prljavštinom ciklonskog vakuuma najbolje je raditi na otvorenom, u svjež dan koji se može pripisati finom oblaku koji se može isprazniti. [6]

Niska cijena potrošnog materijala - Kod sustava bez filtra nema cijena u tijeku, osim što ponekad zamijenite istrošenu četku za motor ili vakuumsko crijevo.

Kompatibilno s uobičajenim alatima i priborom - Većina centralnih cijevi za usisavanje kompatibilna je s velikim brojem četkica i alata za poslovne standarde koji se koriste sa standardnim pomičnim usisivačima. unutar nas je stvarna uobičajena veličina (3,175 cm) unutar promjera za alate. za nekoliko dodataka uistinu bi trebalo biti potrebno "odzračivanje" prekomjernog usisavanja, ponekad djelomično ispucanim vratima za odzračivanje, s aspekta ručke vakuumskog crijeva, predviđenog u tu svrhu.

Smanjena šteta i habanje predmeta od namještaja i zidova - nema značajnog ili nespretnog kanistera ili alternativnih motornih jedinica koje se mogu usisavati iz prostora u sobu nakon usisavanja. treba nositi samo lagano vakuumsko crijevo i također alat za čišćenje koji se naviknuo. Na bilo koju odrezanu nogu proizvoda od namještaja i zalijepljene kutove mopboard-a, preko brazdanog vakuumskog crijeva staviti će se mekani "čarapa" od crijeva ravnog materijala.

Izdržljiva instrumentalnost - Kvalitetni centralni vakuumski sustavi trajat će neograničeno, a možda će biti potrebna zamjena motornih četkica jednom po desetljeću uporabe. Uz maltretiranje teških elemenata, središnji vakuumi izbjegavaju štetu uzrokovanu slučajnim padom ili sudarima pokretnih instrumenata s montiranim predmetima , nekoliko proizvođača nudi „doživotno ograničeno jamstvo“ za sve dobre elemente središnjeg vakuumskog sustava.


Dobrodošli na kupnju jeftinog i niske cijene središnjeg vakuumskog sustava proizvedenog u Kini, koji je jedan od najbriljantnijih proizvođača Eps opreme u Kini, a opremljen je i profesionalnom tvornicom.

Upit