EPS stroj za automatsko podizanje ploča

EPS stroj za automatsko podizanje ploča

Blok za prešanje od stirenskog bloka zavaren je visokokvalitetnim profilnim čelikom sa termičkom obradom starenja kako bi stroj stvorio veliku čvrstoću, ne-deformaciju i mogao bi se suočiti s rastom robe visoke gustoće. Stroj je upravljan PLC full screen zaslonom bitnog zaslona, koji ...

Detalji o proizvodu

Blok za prešanje od stirenskog bloka zavaren je visokokvalitetnim profilnim čelikom sa termičkom obradom starenja kako bi stroj stvorio veliku čvrstoću, ne-deformaciju i mogao bi se suočiti s rastom robe visoke gustoće.


Stroj je pod kontrolom PLC prikazivača bitova zaslona, što može razumjeti puni automatski rad ciklusa odljeva kalupa, stezanja plijesni, hranjenja materijala, grijanja, vakuumskog hlađenja toplinom, uklanjanja i istiskivanja gotove robe.


Površina šupljine stroja izrađena je od posebne aluminijske legure ili glavne ploče od nehrđajućeg čelika, koja ima visoku potenciju toplinske vodljivosti, razumnu čvrstoću i dug radni vijek.


Stroj prihvaća uređaj za hlađenje zračne pumpe visokog učinka, koji ima snažnu prodornu snagu, osjetljivo prianjanje, manju potrošnju pare, brzo formiranje brzine i niski sadržaj plima. Pobrinut će se da se konzistencija unutarnje i vanjske zadebljane pjenaste ploče, a također i sposobnost proizvodnje udvostruči.


Blok za oblikovanje stironskih blokova integriran je s naprednom inozemnom i Guangxing posebnom naprednom prodornom tehnologijom zagrijavanja. Instrumentalitet se isporučuje agresivnim iatrogenim usisavanjem ventilatora, hlađenjem, robusnom prodornom snagom, osjetljivim prianjanjem, manje pare za proizvodnju, brzom brzinom formiranja i malom plimom sadržaj, čineći određene dosljedne unutar i izvan robe.


Dobrodošli na kupnju jeftinih i niskih cijena epskih strojeva s automatskim podiznim pločama proizvedenih u Kini, koji je jedan od najbriljantnijih proizvođača opreme Eps u Kini, a opremljen je i profesionalnom tvornicom.

Upit