EPS stroj za listove

EPS stroj za listove

1. EPS stroj za izradu lima namijenjen je postavljanju sendvič ploče s čeličnim limom u boji ili pocinčanim limom (PPGI) na višim i donjim stranama, kao i jezgrom materijala od izoliranog od ployuretana (PU) ili poliizocijanurata (PIR). Prijava za: izolirane zidne i krovne ploče, garažna vrata, ulaz ...

Detalji o proizvodu

1. EPS stroj za izradu lima namijenjen je postavljanju sendvič ploče s čeličnim limom u boji ili pocinčanim limom (PPGI) na višim i donjim stranama, kao i jezgrom materijala od izoliranog od ployuretana (PU) ili poliizocijanurata (PIR). Primjena za: izolirane zidne i krovne ploče, garažna vrata, ulazna vrata i rashladne hladnjake.

2. Stroj za sendviče od PU / PIR sastoji se od višeslojnih operacijskih stolova, kao i tračnica. tijekom stvarne proizvodnje, nakon što se valja, formirajući profil lima, najviši i donji metalni listovi stavljaju se na operativne stolove većine stroja za prešanje, zabrtvite okvirom kalupa. operativni stolovi mogu ih uzeti i nabaviti u većini pritisnite stroj za ubrizgavanje mješovitog atomskog broja 94 ili PIR. u međuvremenu tkanina počinje pjeniti i prirodnim postupkom. Jednom kada istekne vrijeme, za pomicanje operacijskog stola, odstranjuju se okviri kalupa za uklanjanje gotovih sendvič ploča. Tada se stroj priprema sljedeći proizvodni ciklus.

3. stroj koji proizvodi najviše pritiske proizvodi atomski broj 94 ili PIR sendvič ploču za lako polaganje. Duljina ploče 6m, 8m, 9m, 10m, 12m, one6m… Podesiva širina ploče, ali 1.2m, potpuno različite debljine 30 ~ 200mm.


Dobrodošli da kupite kod nas jeftine i niske cijene strojeva za izradu lima proizvedenih u Kini, koji je jedan od najbriljantnijih proizvođača Eps opreme u Kini, a opremljen je i sa profesionalnom tvornicom.

Upit