epska mašina za oblikovanje

- Oct 21, 2019-

Stroj za oblikovanje, također poznat kao stroj za raspakiranje, odnosi se na automatsko raspakiranje, oblikovanje i savijanje poklopca donjeg dna. Trenutačno se zalijepi donji dio trake i otvara se kartonska ploča koja je naslagana u karton, a dno kutije je prema određenom postupku presavijeno, zapečaćeno trakom i potom isporučeno u posebnu opremu boksačkog stroja. Automatski stroj za oblikovanje kartona i automatski stroj za raspakiranje su montažna linija za automatsko raspakiranje kartona velike količine, automatsko presavijanje donjeg poklopca i automatsko zaptivanje donje trake. Sve strojeve kontrolira PLC + zaslon, što je vrlo povoljno za rad i bitno je za proizvodnju automatiziranih razmjera. uređaj od.

Princip rada stroja za lijevanje sličan je principu injekcije u štrcaljki. Koristi potisak vijka (ili klipa) za ubrizgavanje plastificiranog rastaljenog stanja (tj. Viskoznog toka) u zatvorenu šupljinu. Postupak dobivanja proizvoda nakon stvrdnjavanja i namještanja.

Injekcijsko lijevanje je ciklički proces, a svaki ciklus uglavnom uključuje: kvantitativno punjenje - plastificiranje taline - ubrizgavanje tlaka - hlađenje kalupa za punjenje - vađenje kalupa. Nakon uklanjanja plastičnog dijela, kalup se ponovo zatvara za sljedeći ciklus.

struktura

(1) Računalo na stroju za oblikovanje prihvaća čip računala uvezenog PLC-a, odgovara zaslonu s tekućim kristalima, sustavu dijagnostike grešaka u stanju pripravnosti i funkciji ispravljanja pogrešaka, što rad čini praktičnijim. Program upravljanja dizajniran je s budalama i može ga se uključiti u rad bez stručnog osposobljavanja.

(2) Cijeli hidraulički pogon stroja za lijevanje ima prvu bezstepenu hidrauličku modulaciju frekvencije modulacije u Kini, koja rješava prilagodljivost stroja za lijevanje različitim materijalima i blokovima, poboljšava kompaktnost materijala i skraćuje ciklus oblikovanja.

klasifikacija

Prema seriji proizvoda može se podijeliti na: stroj za oblikovanje kartona, stroj za oblikovanje kartona, stroj za izradu kartona, stroj za izradu kartona, stroj za kartonski papir, stroj za istovar itd.

Prema stupnju automatizacije stroja može se podijeliti na: stroj za automatsko lijevanje, stroj za automatsko oblikovanje kartona i tako dalje.

Karakteristike

Prihvaća vertikalni karton za pohranu i može ga puniti u bilo kojem trenutku bez zaustavljanja stroja.

Primjenjivo na isti paket veličine kartona istovremeno, ako trebate promijeniti specifikacije kartona, ručno prilagodite upotrebu (potrebno vrijeme je samo 1 do 2 minute);

Stroj prihvaća racionalan dizajn, a kutija za usisavanje, lijevanje i stražnji poklopac automatski se obrađuju u jednom potezu;

Stroj odlikuje precizne i izdržljive performanse, nema vibracija tijekom rada, stabilan rad i dug radni vijek;

Ovaj stroj prihvaća PLC + kontrolu prikaza sučelja između čovjeka i stroja, s visokim performansama, velikom brzinom i velikom učinkovitošću;

Brtvena traka na oba kraja kartona ima kut savijanja od 50 do 70 mm, a može se prilagoditi i na 80, 100 mm;

Može se koristiti u samostalnom radu ili u kombinaciji s automatiziranom linijom za pakiranje.