stroj za rezanje ploče od pjene

- Oct 08, 2019-

Rezanje pjene uređaj je koji obrađuje materijale kao što su pjene i spužve. Trenutno se laser uglavnom koristi za rezanje na visokoj temperaturi, a laserski zrak nije lako deformiran finim rezanjem, prorez je gladak, a nema paste. Predmet djelovanja može biti guma, staklo, nehrđajući čelik, plastika, aluminijske legure, metal.

Značajke

Otvorena radna platforma olakšava postavljanje materijala za obradu i može se koristiti s velikim platformama za adsorpciju saća koje rade na zbirnoj liniji kako bi se zadovoljila obrada materijala velikog formata. Kao što su: obuća, odjeća, pjena, spužva, reklama, lim i sl. I udovoljavaju potrebama malih industrija, poput industrije modela, zanatske industrije, industrije proizvoda od bambusa. Opcijski s automatskim fokusiranjem, pozicioniranjem crvenog svjetla i ostalim funkcijama čine ovaj uređaj savršenim i dovode njegove funkcije do krajnosti. Zaista svestran i svestran, štedi vrijeme i učinkovitost. Dio optičke staze prihvaća hibridni optički put, a stopa iskorištavanja svjetlosne energije je visoka; optička staza je potpuno zatvorena, a sigurnosne performanse su snažne. Njegov upravljački sustav koristi jedinstveni algoritam inteligentnog predviđanja i poboljšani algoritam upravljanja kako bi se osigurala obradba velike brzine, glatka, učinkovita radna brzina, laserska energija podesiva u stvarnom vremenu, uvelike olakšavajući poslovanje korisnika. S ugrađenim 128M (do 1G) može istodobno pohraniti 99 datoteka radi podržavanja trajnog prostora za pohranu datoteka radi uštede podataka. Opet, funkcija automatske kompenzacije energije velike rezne energije, učinak rezanja je značajno poboljšan. Ukratko, ovaj je model uistinu širok raspon tkanina za obradu, glatkog kroja bez bljeskalice, automatskog zatvaranja, bez deformacija, grafiku mogu dizajnirati računalo i druge funkcije.

Područje primjene:

Koristi se uglavnom za rezanje pjenastih materijala. Može rezati krutu pjenu, meku pjenu i plastiku u kvadratne, pravokutne, trake i tako dalje. Može se izrezati na bilo koje računalo i izrezati na bilo koje računalo. Visoka učinkovitost rezanja, točna veličina rezanja i velika preciznost.

Strukturne značajke:

1. Opremljen je pomičnim reznim materijalom za podešavanje uređaja veličine. Kako bi se osigurala dimenzijska točnost materijala za rezanje, opremljen je digitalnim zaslonom za ravnanje.

2. Pomični radni stol prihvaća metodu vakuumskog usisavanja za fiksiranje sječene pjene.

3. Kad se stroj zaustavi, opremljen je ručnim i automatskim uređajima.

4. Crveni gumb kočnice koristi se za ručno kočenje. Ova tipka nije važeća kada se pritisne gumb za pokretanje