Što morate učiniti prije početka polistirena ekspander stroj?

- Jun 09, 2017-

Što morate učiniti prije početka polistiren ekspander stroj?
Polistiren ekspanzija stroj u početak prije trebate učiniti što pripremni radovi, sljedeće ćemo iz sljedećih šest aspekata učiniti profesionalni tumačenje.

1. Provjerite razinu ulja spremnik nafte i plina je u razini mjerač ulja između dvije linije, treba dodati. Imajte na umu da postoji pritisak u sustavu prije punjenja benzina (nivo ulja je manje od 10 minuta nakon stanice), a razina ulja je nešto niža tijekom rada.
2. Provjerite da nema pritiska unutar sustava.
3. novi polistiren ekspander stroj za prvi put za početak ili onesposobiti za dugo vremena i čizma, prvo Izvadite poklopac zračnog filtra uvala dodati oko 0,5 litara maziva, spriječiti početak gubitka ulja u
4. malo otvoren DNA ulje i plinski ventil spremnika, na donjem dijelu izboja bez kondenzata ulja i prljavštine, vidi ulja na to da je zatvorena kako bi se spriječilo prerano propadanje bez ulja. Sljedeće su isti kao i u "
5. Provjerite klima kompresor dijelovi su netaknuti, uređaji za zaštitu, instrumenti, ventili, cijevi i spojevi su oštećeni ili labav. Sljedeće su isti kao i u "
6. Otvorite izlazni ventil.

Polistiren ekspander stroj u početku korake u skladu sa gore navedeni skaline, korak po korak na pregled, operaciju, možete napraviti dobar početak i održavanje kako produžiti vijek trajanja stroja je vrlo kritična, obično u toku korištenje platiti više u tention na detalje, s jedne strane možete napraviti svoje vještine kako bi se poboljšala drugi na stroj je također vrlo dobro održavanje.
Dobro je poznato da u klima kompresor proizvodne prakse, tlaka klima kompresor je samo jedan od mnogih pokazatelja klima kompresor. Tlaka u sustavu je da se zaista suditi da li ste

Je pouzdan, učinkovit i ekonomičan standard za dovod komprimiranog zraka. Svjesni smo da prvi pritisak točku sustava za proizvodnju, dizajn klima kompresora i sistema, imamo savršen proizvod dizajn.

Polistiren ekspander za dizajn i razvoj vremena za uzeti u obzir vaše stvarne proizvodnje u svaku zabrinutost:
* Koje mjere mogu poduzeti kako bi sustav pokrenuti najbolje?
Osigurati stvarne vrijednosti i prazan ukras;
* Naš zračni kompresori zahtijevaju minimalno održavanje;
* Trebamo najniža buke da se klima kompresor na najbliže točke od točke plina;
* Možemo smanjiti troškove kompresora, različitim metodama;
Spremanje stranice područja;
* Osiguravamo dugoročnu pouzdanost klima kompresora.