Analiza budućeg razvoja stroja za rezanje polistirena

- Sep 06, 2017-

Analiza budućeg razvoja polistirenskog stroja za rezanje
1, mekana i teška kombinacija
Konvencionalni proizvođači strojeva za rezanje polistirena često ne nude softverske proizvode pri prodaji proizvoda od polistirenskog rezanja. Čak i stroj za rezanje polistirena, softver za CNC sustav također instalira dobavljač sustava u CNC sustav, a ne proizvođač strojeva za rezanje polistirena. Kako stroj za rezanje polistirena postaje sve složeniji, polistirenski rezni stroj širi svoju funkciju i povećava broj vratila. Da biste maksimizirali prednosti polistirenskog stroja za rezanje, osigurajte da korisnici imaju najveću sigurnost procesa i visoku učinkovitost. Da bi se obrađivao, mora se oslanjati na softversku podršku. U 2010. godini, 28 svjetskih proizvodnih strojeva za rezanje polistirenskog stroja i regionalne izlazne vrijednosti dosegle su 66,3 milijarde dolara, u usporedbi s 2009. godinom, 54,7 milijardi dolara povećane su za 21 godinu. U procesu oporavka industrije kreveta na svijetu, stroj za rezanje polistirena, Kina igra vodeću ulogu. Kina je posljednjih nekoliko godina najveći svjetski proizvođač stropa za preradu polistirena. U razdoblju od 2002. do 2005. godine, uvoz polistirenskog stroja za rezanje u Kini od polistirenskog stroja za rezanje rublja u prosjeku je iznosio 62. U razdoblju od 2006. do 2010. godine, Kina je domaći proizvođač polistirenskog stroja za rezanje strojeva i neke inozemne tvrtke polistirenske rezne strojeve postupno proširuju tržišni udio, 2010 uvoz polistiren rezanje rublja krevet potrošnja u omjeru od 33.
2, prilagodba
Pomak od masovne proizvodnje do prilagodbe na masu opći je trend u proizvodnji, a industrija odjeće od polistirena nije iznimka. Kada korisnikov tehničar, stvaranje vrijednosti za korisnika nije prazan razgovor, korisnikov proizvod je drugačiji, zahtjevi stroja za rezanje strojnog polistirena također su različiti. Na primjer, cilj stroja za rezanje polistirena je taj da se složeni radni komad obrađuje na stroj za rezanje polistirena s različitim procesima i metodama obrade. Konfiguracija kompozitnog polistirenskog stroja za rezanje mora biti drugačija. Predvidljivo je da će značajan dio poduzeća koji se fokusira isključivo na proizvodnju i prodaju tradicionalnog stroja za preradu polistirena zamijenit će sveobuhvatno rješenje koje će korisnicima ponuditi modularno, rekonfigurabilno i fleksibilno rješenje. Kako bi se nastojalo postići veći naglasak na prodaji, inozemne tvrtke bit će koncept uslužnog gospodarstva za prodaju stroj za rezanje polistirena, tradicionalne usluge održavanja servisnih strojeva za preradu polistirena od strane različitih šokova koji su prošli velike promjene. Tradicionalna usluga Polystyrene Cutting Machine proširena je kako bi pomogla korisnicima stvaranju vrijednosti, povećanju produktivnosti i povećanju učinkovitosti. Projektiranje rješenja za kupce temeljna je strategija zajedničkog razvoja.
3, ekološki polistirenski rezni stroj
Zelena proizvodnja je preduvjet za održivi razvoj. Što je zeleni ekološki stroj za rezanje polistirena? Zelena ekologija Vizija stroja za rezanje polistirena trebala bi imati sljedeće karakteristike: Stroj za rezanje polistirena Glavni dijelovi su izrađeni od recikliranog materijala. Stroj za rezanje polistirena Smanjenje težine i volumena za više od 50, smanjenjem kvalitete pokretnih dijelova, smanjenjem radne snage i ostalih mjera za smanjenje potrošnje energije za 30 do 40. Uporaba raznih vrsta otpada u procesu smanjenja 50 do 60 , kako bi se osiguralo da nema zagađenja radne okoline. Otpad nakon polistirenskog materijala za rezanje materijala 100 Recikliranje. Novi koncept stroj za rezanje polistirena je smanjiti težinu stroja za rezanje polistirena, uštedjeti materijal i smanjiti potrošnju energije stroj za rezanje polistirena.
Stroj za rezanje polistirena mora odražavati smanjenje emisije štetnih tvari, sveukupne kriterije procjene utemeljene na učinkovitosti. Tijekom godina, preciznost, brzina, snaga i druge mjere indeksa kapaciteta za rezanje strojnog polistirena su proizvodi od polistirenskog reznog stroja, glavna potraga za ciljevima. Trenutno, pod pritiskom sprječavanja degradacije okoliša, industrijska proizvodnja mora smanjiti negativan utjecaj na okoliš u svim smjerovima. Smjer razvoja stroj za rezanje polistirena također bi se trebao mijenjati od indeksa poboljšanja sposobnosti do poboljšanja indeksa učinkovitosti, s manjim udjelom da bi dobili više rezultata. Stroj za rezanje polistirena Glavni način zelenila je: korištenje novih struktura i novih materijala za smanjenje kvalitete pokretnih dijelova, radi postizanja uštede energije; suho rezanje i MQL za postizanje smanjenja emisije, obratite pažnju na put uklanjanja prašine, brzo uklanjanje topline, rezanje i MQL uzrokovano vrućim deformacijama strojnog stroja za rezanje polistirena, koji utječu na točnost obrade.
4, pametni stroj za rezanje polistirena
Na temelju interneta i računalne tehnologije stroj za rezanje polistirena dodatno proširuje ljudski mozak. Inteligentni mogu poboljšati stabilnost i pouzdanost polistirenskog stroja za rezanje. Smart Stroj za rezanje polistirena može pratiti svoj status pomoću različitih senzora, analizirati stanje polistirenskog stroja za rezanje, proces i okolinu, a zatim poduzeti mjere kako bi se osigurala optimalna obrada. Drugim riječima, polistirenski rezni stroj razvio se kako bi pružio informacije i razmišljao i prilagodio sam. Na primjer, može smanjiti vibraciju aktivne supresije vibracija, kontrolirati toplinsko izobličenje inteligentne termalne barijere, kako bi se spriječile komponente sudara inteligentnih sigurnosnih barijera, glasovnih poticaja i obavijesti putem SMS-a i sukladno zahtjevima obrade pomažu u odabiru parametara rezanja.