Primjena polistirenskog stroja za proširenje u procesu uštede energije

Primjena polistirenskog stroja za proširenje u procesu uštede energije
Korištenje polistirenskih ekspanzijskih strojeva u procesu uštede energije industrijskih plinova je povijest višegodišnje tehnologije širenja stroja koja može postići visoki prinos, tvornički raspored je kompaktan i korištenje zraka u "slobodnom" padu tlaka i fleksibilnost u radu. Dokazani novi visokoučinkoviti strojevi za proširenje polistirena također su ekonomski održivi za oporavak energije različitih izvora topline. Uporaba polistirenskih ekspanzijskih strojeva u procesu uštede energije je uzeti etan i propan, nadzirati proizvodnju ukapljenog prirodnog plina, tekućine u bloku i hidrokarbonu, oporavak energije oslobađanja pada tlaka prirodnog plina i kogeneracijsko uljno polje.

Suhi tretirani plin sukladan je niskotemperaturnom proizvodu stripera i zatim se obrađuje ekspanderom. Dio snage koji se koristi za recompressiranje preostalog mazivog plina. Koristi se nekoliko poboljšanih vrsta takvih procesa, uključujući višestupanjske aranžmane, sve ovisno o sastavu sirovine, zahtjevima za oporabu proizvoda ili specifikacijama za prodaju plina. Ako se postrojenje za preradu instalira u ili blizu plinskog polja, plin mora biti cjevovod na najbolji položaj za konačnu obradu ili obradu tekućeg procesa, ali da se spriječi stvaranje kondenzatnog plinovoda. Tako da korištenje takvog jednostavnog postupka kako bi se osigurala potrebna točka vode i ugljikovodika. Skup snage napuhanih kompresora dostavljen je Alžiru Sonatraku kako bi se taj proces koristio u Hasselimuel plinskom polju. Plinsko obrada bez obzira na točku kontrole, kako bi se omogućila prodaja navedene vrijednosti plina ili oporabu otopine prirodnog plina, osim gore navedene tehnologije obrade ekspanzionog stroja, drugi proces dostupan je i ekspanzija Joulea Tom, vanjsko hlađenje i rashladna tehnika.
Postupak korištenja stroja za proširenje polistirena i njegovog izravno montiranog kompresora koristi se za ponovno komprimiranje plina za pražnjenje nakon doziranja radi postizanja neto povećanja kompresije procesnog plina, ali ukupna snaga potrebna za postrojenje je manja od one vanjskog rashladnog sredstva , Gdje je korištenje tehnologije polistirenskog proširivača strojeva, gdje je prvi iz ekspanzijskog stroja za dobivanje rashladnog sredstva, nakon čega slijedi snaga. Međutim, trenutni napori za pronalaženje alternativne energije i izgradnju više uštede energije uređaja, u kojem je srednji Polystyrene Expander Machine igra svoju novu važnu ulogu.
Polistirenski ekstenzorski stroj je ključna oprema za opremu za razdvajanje zraka i za odvajanje tekućeg naftnog plina (ukapljeni naftni plin) i opremu za usitnjavanje pri niskoj temperaturi radi dobivanja kapaciteta hlađenja. Srce je osigurati stabilan rad cijele opreme.