Usporedba obrade i konvencionalne obrade metode polistirolskom bloku prešanje u automobilu

- Aug 04, 2017-

Usporedba obrade i konvencionalne obrade metode polistirolskom bloku prešanje u automobilu
S automobila proizvodne marke postupno povećava, i proizvodnja automobila tehnologija je postupno zrele, automobil proizvodnja pritisak konkurencije tržišta također raste. I sada potrošača performanse i dizajn automobila je više grubo, trebamo zadržati odlične performanse automobila, ali i potreba auto u procesu proizvodnje ima jedinstveni dizajn. Sada mnogi proizvođači automobila, kako bi osvojiti naklonost klijenata, je korištenje trenutne visoke tehnologije znači za obradu, kao sada laserska tehnologija je jedan od njih. Danas je proizvodnja automobila koristi trenutni laserske tehnologije, ne samo za mnoge dijelove rezanje, zavarivanje, ali i na auto dijelovi laser obilježavanje, uz brzinu obrade, visoka učinkovitost, pouzdane performanse, visoku preciznost, mnogi aspekti na metode tradicionalne obrade ne mogu uskladiti prednosti. Sljedeće male serije jednostavan uvod u polistiren blok moulding stroj u automobilskoj industriji aplikacija.
U procesu zavarivanja, jer polistiren blok moulding stroj koristi visoko-energetske gustoće laserska zraka kao izvora topline, za razliku od tradicionalne proces koji zahtijeva upotrebu metalnih slaganje zavarivanje, cijeli proces ne treba kontakt površine prerađene proizvode, tako proces je tradicionalno zavarivanje znači može mjeriti prednosti. To je naširoko koristi u krovu zavarivanje i tijelo zavarivanje proizvodnja automobila. To je ne samo zavaren, lijepa, jaka i zvučno i ima dobro brtvljenje, zavarivanje jaz je male i vara je duboko. To je vrlo pogodna za precizno zavarivanje automobila. U trenutni auto proizvodni proces, primjena polistirena blok moulding stroj za zavarivanje je postalo trend, ne samo poboljšati kvalitetu proizvoda, tako da zavara može se postići uz osnovni materijal iste snage, dok zavarivanje površina glatka, Ne će utjecati na mehanička svojstva proizvoda, i korištenje tradicionalnih otpora zavarivanje, brtvljenje nije dobar, potrebno je instalirati pruge, visoke cijene. Iako Trenutna cijena polistiren blok moulding stroj i vlakana laser obilježavanje stroj cijene, laser za rezanje za cijene su skuplje nego tradicionalne opreme, ali laserska obrada, pouzdanost, učinkovitost, preciznost, visoku kvalitetu i tako na dostignuća su teško uskladiti tradicionalna tehnička sredstva, što je laserska obrada u mnogim područjima primjene važna razloga.
Uz brz razvoj laserske tehnologije, tehnologija primjene lasera se više koristi u automobili, aerospace, obrana industrije, brodogradnje, brodostrojarstva, nuklearna energija oprema, tehnološki elektronika, točnost obrade, biomedicinskim i drugim poljima. Polistiren blok moulding stroj kao laserskog aplikacija u jednom smjeru, je na temelju tradicionalne obrade tehnologije i moderne laserske tehnologije kompleks. Kako je gustoća snage polistiren blok moulding stroj visoke, oslobađanja energije brzo, tako učinkovitost obrade nego tradicionalni način visoke učinkovitosti, polistiren blok moulding stroj obrade ima više od tradicionalne obrade više vrhunske proizvodne osobine.
Polistirolskom bloku moulding stroj koristi visoke energije laserskog pulsa na materijal na malom području lokalnog grijanja, laserskog zračenja kroz topline za unutrašnje širenje materijala, materijal se topi u obliku u određenom skupu. To je nova vrsta zavarivanja, uglavnom za tankih materijala, precizne dijelove za zavarivanje, možete postići zavarivanje, čeono zavarivanje, stog zavarivanje, brtvljenje zavarivanje, visok omjer, mali zavara širina, topline izvještačen područje je mali, deformacija je mala, zavarivanje Brzina, vara glatka, lijep, ne treba baviti nakon zavarivanja ili samo jednostavan tretman, visoka kvaliteta zavara, nema pora, može precizno kontrolirati, usmjerena svjetla točka, visoko pozicioniranje točnosti, lako postići automatizacija. Tradicionalni proces zahtijeva upotrebu metalnih slaganje, polistirena blok moulding stroj u cijeli proces ne zahtijeva kontakt s površinom prerađene proizvode, pa laserski proces obrade je tradicionalno zavarivanje sredstva ne mogu odgovarati prednosti.