Funkcionalni zahtjevi za dijelove polistirena oblik prešanje

- Sep 14, 2017-

Funkcionalni zahtjevi za dijelove polistiren oblik moulding stroj
Dijelova funkcijskih zahtjeva odnosi se na dijelove koristi, kako bi se osiguralo korištenje performanse to je da se prilagode različitim opterećenja, radnom okruženju i drugim čimbenicima koje zahtjeva prototip dijelova materijala i strukture zahtjeva .
Na primjer, vretena i drška alata stroja su isti kao i dijelove osovina, ali pravac i u stanju su različiti. Vreteno je ključni dio alatnog stroja. Veličina, oblik i preciznost obrade su veoma zahtjevne, komplicirano sila, dopušteno samo dugoročne koristi vrlo male deformacije, to bi trebao biti koristi 45 čelika ili 40Cr i drugih materijala s dobro sveobuhvatan mehanička svojstva, kovanje i strogim rezanje i obrada i toplinska obrada od držača alata se sastoji od nisko ugljični čelik okrugli bar ili obični sivi lijev grubo, može biti učinjeno jednostavno rezanje, bez toplinske obrade.
Stoga, prilikom određivanja surovi su polistiren oblik kalupljenje stroj, funkcionalni zahtjevi dijelova mora uzeti u obzir prvi. To je nužno kako bi se sveobuhvatno funkcionalni zahtjevi za performanse, materijala i struktura dijelova, uzimajući u obzir karakteristike tri dijela, zahtjevi su najveće.
Zbog brzog poboljšanja točnosti moderne obrade, ljudi su počeli istraživati stroj za obradu i mjerenje pogreške mogu se potpuno eliminirati? Obrada preciznost tu je bez ograničenja.
Od polistirena oblik moulding stroj je promjena u obliku i veličini dijela, nije poželjno da fizičkih i mehaničkih svojstava materijala dio mijenjati prije i nakon obrade. Stoga su obrade je najbolje obaviti samo uklanjanje ili dodavanje atoma ili molekule iz dijela. Teorijska granica obrade je veličina atoma ili molekula. Teorijska granica točnost obrade može biti samo atomska rešetka udaljenost, ultra-Precizna obrada preciznost je granica.
Međutim, različite obrade materijala i kristalne strukture, točnost obrade limita nije isto, prema izračunu međuatomski udaljenosti kristal, kristal materijala, papira za obradu točnosti teorijska granica 0.142-0.525nm.
Polistiren oblik moulding stroj strojevi prerađivačka industrija sama podliježe velike prilagodbe. Automobil, vlakovi i druga industrija situacija nije optimistična. Posebno, više nego uvođenje auto narudžbenica, cijeli auto industrija je smanjena tijekom cijele godine. Jasno je da Chery, BYD i druge domaće auto marke ove godine opreme ulaganja je u osnovi završen. U isto vrijeme, vlakovi, vjetroelektrana i drugih industrija prošle godine, postoje znakovi usporavanja investicija.
Cijene sirovina i dalje rasti tako da mnoge tvrtke žaliti ogorčeno. Nepotpunim statistikama, ove godine polistiren oblik moulding stroj tržišne cijene ruža općenito između 4% do 10%, koji uvoze marke polistiren oblik moulding stroj ruža općenito oko 10%, ili čak i veći. Cijene sirovina neizravno utjecati na porast profita od alat za posao, prema trenutni podaci pokazati da velika većina tvrtki za prototip može završiti osnovana prodaje, ali Prodaja nije se povećala u skladu s tim, iznos od rast u potpunosti zavisi od povećanja cijena. Od polistirena oblik kalupljenje stroj, nije teško vidjeti da Shenyang strojeva i drugih vodećih poduzeća su 40% na godinu smanjenje profita i Makroekonomski čimbenici kao što su ustajanje sirovina i porast troškova rada značajno povećala u slučaju rada rastu prihoda poslovni teret poduzeća.
Statistika iz industrije cijeli strojeva može se vidjeti u prvoj polovici strojeva industrije postići stabilan i brz razvoj u isto vrijeme, stopa rasta umjereno pad. I vlada je počela na kraju 2008 4 trilijuna ulaganja pri kraju, za provjeru stroj treba povući učinak postupno oslabio, međunarodnom ekonomskom okruženju nije potpuno oporavio. Utjecaj makroekonomske okoline na polistiren oblik moulding stroj industriji ostaje da se vidi