Kako osigurati sigurnu uporabu polistirenskog stroja za rezanje

- Oct 25, 2017-Kako osigurati sigurnu uporabu polistirenskog stroja za rezanje

U proizvodnji modernih, za korištenje nekih visokokvalitetnih strojeva sve više i više, kao što je polistirolni rezni stroj je naširoko koristi u raznim vrstama proizvodnje, pa kako osigurati da korištenje high-end tehnologije za ovu vrstu strojeva sigurnost , sumirajte iskustva relevantnog znanja ovdje za vašu referencu.

Obratite pažnju na posebne strojeve i osoblje u uporabi

Stroj za rezanje polistirena, kao što svi znamo, ima vrlo širok raspon upotrebe i koristi se za ovu vrstu visoke precizne opreme, kako bi se osigurala sigurnost, a za jednu stvar za korištenje određenih postavki, a posebice postoje tri , odnosno upotreba specifičnog i strojnog radnog položaja na određenom, koji koristi Stroj za rezanje polistirena mora imati specijalizirano osoblje koje odgovara određenom stroju za rad.

Operatori moraju osigurati stručnost

Koristeći stroj za rezanje polistirena za rezanje proizvodnje, u vrijeme rada moraju biti upravljane profesionalnim vještinama tehničkog osoblja, a za upotrebu polistirenskog stroja, oblici osposobljavanja imaju sve relevantne vještine, jer neprofesionalni operatori ne smiju raditi slučajno , ne samo da spriječava oštećenja stroja nego i izbjegava potencijalnu opasnost zbog nepravilnog rada.

Uklonite vanjske smetnje prije rezanja

Kažemo, za povezanog stroja za preradu polistirena, ne bi trebalo da samo operacija stroja ima vrlo dobar seksualni stručnjak, prije nego što ga upotrijebi za rezanje istodobno, prva stvar koju treba učiniti jest ukloniti sve izvan koje stroj može proizvesti učinci uporabe, stvaraju učinke uklanjanja operatera u isto vrijeme, moraju biti u stanju koncentracije kako bi se osiguralo sigurno funkcioniranje.

Samo sveobuhvatno razumijevanje relevantnih sigurnosnih aspekata može osigurati da smo sigurniji u korištenju strojeva za rezanje polistirena i kako bismo bili bolji za našu proizvodnju.

U današnjoj tehnologiji i produktivnosti, savršenom spoju znanosti i tehnologije, sve više i više vrhunskih proizvodnih strojeva u korištenju tradicionalne proizvodne učinkovitosti bilo je bez presedana, jer je široko rasprostranjena uporaba polistirenskog stroja za rezanje suvremene proizvodnje imala važnu ulogu, ali to je dobar stroj je u uporabi u isto vrijeme i poduzeti održavanje, ovdje za razgovor o svakodnevnom održavanju znanja polistiren rezanje stroj.

Dnevno održavanje i održavanje

U našoj svakodnevnoj uporabi nakon rezanja stroj za rezanje polistirena, prvo što treba učiniti je napajanje, spriječiti proizvodnju strojnih i osobnih ozljeda, pored napajanja istodobno je također odustala od duhova i čist zrak iz stroja sa trakom isključiti, a zatim vodič za provođenje sveobuhvatne i jasne, ukloniti prljavštinu u postupku korištenja gore, kako bi se osiguralo čišćenje stroja.

Tjedno održavanje i održavanje

Po završetku dana održavanja stroja za preradu polistirena, na temelju tjedan dana u korištenju strojeva i sveobuhvatnijom uslugom kako bi se osiguralo normalno korištenje stroja, pa kad očistimo vodilicu alatnog stroja, uz osiguranje čistoću, tjedno provjerite uporabu ulja za podmazivanje, obično svaki tjedan za dodavanje ulja za podmazivanje i provjeru sonde, rezne mlaznice itd.

Mjesečno održavanje i održavanje

Stroj koji se koristi za mjesec dana, osim što želi obaviti neko rutinsko održavanje, također treba cjelokupnu sveobuhvatnu inspekciju stroja, prvo provjeriti radno stanje stroja i mjerača tlaka, te ojačati plinovodu, zatim sljedeću provjeriti upotrebu zupčanika stroja i prema tome u skladu s posebnom situacijom prilagodbe i održavanja.

U korištenju polistirenskog rezača dovodi našu proizvodnu učinkovitost u isto vrijeme, potrebno je više stručno osoblje na redovnoj osnovi kako bi se održalo strojno pravodobno održavanje kako bi se osiguralo da stroj bude duži.