Kako napraviti polistiren recikliranje za produktivniji

- Jun 27, 2017-

Kako napraviti polistiren recikliranje za produktivniji
Polistiren recikliranje stroj je poduzeća konkurentna snaga utjelovljena, kako bi se povećala upotreba polistiren recikliranje stroj, poduzeća za poboljšanje učinkovitosti i konkurentnosti su vrlo korisne. Poduzeća mogu samo obratite pozornost na iskoristivost CNC oprema i najbolje osobine, ali također morate obratiti pozornost na održavanje i popravak, to je direktan utjecaj na da li dugoročno normalan rad CNC oprema ključ. Kako bi održali broj opreme u dobrom stanju kako bi bio potpuno učinkovit, na oprema za upravljanje i tehničko upravljanje rada treba obratiti pozornost na sljedeće aspekte:
1. poboljšati opremu upravljanja agencije
Proizvodni Odjel bi trebao postaviti CNC opremu i održavanje pozicije, predanost radionica polistiren recikliranje za upravljanje i održavanje. Angažirao neke od iskusnih profesionalnih tehničara i ima jaka profesionalna znanja, osjećaj odgovornosti i imati sposobnost za rad mehaničkih, elektro inženjera, odgovorna za svakodnevno upravljanje CNC oprema za održavanje posao.
2. razvoj i poboljšanje pravila i propisa
Za karakteristike polistirena recikliranje stroj, i postupno razviti odgovarajuće upravljanje sustav, sustav za upravljanje CNC opremom, polistiren recikliranje za siguran rad procedure, uporaba CNC oprema koja radi procedure, CNC opremu, tehnički zahvati, održavanje CNC oprema održavanje postupaka, itd., tako da se oprema upravljanje standardiziranim i sustavno.
3. uspostaviti opreme datoteka
CNC oprema održavanje datoteka i pomak bilježi, NC opreme operacija i neuspjeha detaljnih zapisa, posebno opreme neuspjeh vrijeme, mjesto, uzrok, rješenje i rješenje da se detaljnu evidenciju i arhivu, tako da je u budućnost operacija, održavanja referenca.
4. jačanje prihvaćanje CNC oprema
Kako bi se osigurala kvaliteta nove opreme, ojačati instalacija opreme i puštanje u pogon i prihvaćanje rada, posebno opreme prihvaćanje ovaj link, važan učinak stroja koji su uključeni u točnost, preciznost pokazatelja, kontrolu ugovore tehničke, međunarodnim i domaćim standardima i prihvaćanje predmeta provjeravaju stavku po stavku. Stroj za ispravljanje pogrešaka je dovršena, korištenje RS232 sučelje za stroj parametri za prijenos podataka kao rezerva, kako bi se spriječilo stroj datoteke (parametra) je izgubljen.
5. jačanje izgradnje ekipe održavanja
CNC oprema Postavi stroj, električnu energiju, tekućine (plina), svjetlo u high-tech proizvoda, visoki tehnički sadržaj, upravljanje i održavanje teško. Stoga, moramo uspostaviti vrhunsku ekipu za potrebe održavanje opreme. Da bi se korištenje opreme instalacije i interni trening klase i drugih oblika CNC oprema održavanje, programiranje i upravljanje osoblja oprema pogona i održavanja tehničke obuke.
6. uspostavljanje polistiren stroj za recikliranje
Kao obalna područja malih i srednjih poduzeća s više, možda su u upravljanje CNC opremu i održavanje dovoljno resursa, ali također zbog velika broja CNC opremu, hardver, softver podrška nije isti, tako da je održavanje raditi mnogo poteškoća. U tu svrhu, s regionalnim kalup poduzeća možete uspostaviti prijateljski kontakti, upravljanje i održavanje aspekte razmjena iskustava, razmjena informacija, tako da stranke su korisne za enterprise.