Održavanje i održavanje vodiča za polistirensku bravarsku stroj

- Jun 27, 2017-

Održavanje i održavanje vodiča za polistirensku bravarsku stroj
Stroj za oblikovanje polistirenskog bloka koji se obično koristi u pravokutnim vodilicama, linearni vodič biaksijske jezgre, cilindrična linearna klizna jedinica, itd., S različitim tipovima tračnica na strojnoj ploči polistirenskog mehaničkog preciznosti imaju određeni utjecaj. Međutim, bez obzira na vrstu željezničke tračnice, mora se redovito održavati, može učinkovito osigurati točnost mehaničkog rada opreme kako bi produžio trajanje tračnice.
Kako bi se osigurao život željezničkog sustava, redovito održavanje je ključno. Vodilica je jedan od preciznih dijelova stroja, nemoguće je 100% zaštita od prašine, onečišćenje prašine. Stoga, korisnik treba redovito provjeravati i održavati. Linearni vodilac i linearni kolut vodiča zahtijevaju redovito podmazivanje, puno linearnog sustava vodilice čeličnih kugli i dijelova valjaka opremljeni su spojnicom za masnoće i držačem spojenim. Bez obzira na oblik željezničkog sustava koji se koristi za držanje valjkastih elemenata dobrog podmazivanja, može se smanjiti trošenje željezničkog sustava kako bi se stroj produžio kako bi održao točnost vremena.
Kako djeluje stroj za blokiranje polistirena? Sljedeći od Qingdao Shengtong da vam kažem, Qingdao Shengtong ima nekoliko desetljeća iskustva u proizvodnji i najveći je proizvođač laserskih kalupnih strojeva.
1, stroj za poliranje blok polistirena kako bi se potvrdilo da uređaj ima nož klizne ploče ispred jednog kraja, otvoriti veličinu tlačne ploče;
2, sa stripping stripping vlakno prevlake, rezervirana golom vlakno duljine 30-40mm, s alkoholom umočen pamuk ili pamuk papir zamotan u vlakno, a zatim očistiti vlakno. Utrljajte pamukom ili pamučnim papirom, nemojte koristiti isti pamuk ili pamučni papir za brisanje drugog puta (Napomena: Molimo da koristite više od 99% čistoće alkohola).
3, vizualna vlakna presjeka ruba rezača ljestvica (12-20cm) odgovarajuće skale, lijeva ruka u vodič utor u vlakno, zahtijevaju gole vlakno ravno na lijevoj i desnoj gumeni sloj.
4, stroj za poliranje blokova od polistirena zatvara malu ploču za tlačnu ploču, veliku tlačnu ploču, gura uređaj s nožem klizača, tako da noža odsiječe donju površinu vlakana i slobodno se gura na drugu stranu, odsiječe vlakno;
5, lijevu ruku držite rezač, desnu ruku da biste otvorili veliku ploču za tlačenje i uklonili ostatke vlakana u fiksni spremnik.
6, polistiren blok moulding stroj s lijevom rukom za stezanje vlakno, dok je desna ruka za otvaranje mali tlačne ploče, pažljivo ukloniti rez od kraja vlakno, Napomena: čistih dijelova vlakana ne dodiruju.