Stroj polimeriziranja od polistirena s trostrukom - korelacijom parametara optičkog zračenja

- Sep 28, 2017-


Stroj za poliranje blokova polistirena jedan je od najvećih opasnosti uzrokovanih svjetlom plazma svjetla tijekom rezanja. Općenito, jake opasnosti od svjetlosnog zračenja mogu se spriječiti nošenjem zaštitnih zrcala. Za opremu za rezanje visoke rezolucije u plazmi, Potpuno zatvoreno radno mjesto za kontrolu, ovaj članak će se uglavnom sastojati od pet osnovnih parametara na polistirenskom blok-aluminijskom stroju za razgovor o utjecaju formiranja opasnosti od optičkih zračenja.
Pet osnovnih parametara uključenih u stroj za poliranje blokova od polistirena uključuju:
Stroj za poliranje blok polistirena
To je visina lukova, jer plazma luk je oblik ragbi, tako da visina luka ozbiljno utječe na kvalitetu rezanja, ako izbor nije prikladan, formirat će površinu za rezanje nije vertikalna ili ozbiljna pristranost, općenito debela ploča visina luka je manja od tanke ploče.
2. Stroj za poliranje blok polistirena
Nakon kondicioniranja tlaka zraka za reguliranje veličine energije izlazne plazme, što je veći napon luka, to je veća izlazna energija.
Stroj za poliranje blok polistirena
Uglavnom se koristi za perforiranje, svrha kašnjenja je normalna perforacija, rezanje je vrijeme od perforacije do vremena putovanja, vrijeme debljanja ploča je veće od listova.
Stroj za poliranje blok polistirena
Razumni parametri sve dok optimalna brzina kretanja.
5. Strojevi za polimerizaciju polistirena
Sustav automatskog podešavanja glavni je uređaj za visinu perforiranja, visina perforacije je postavljena tako da održava reznu baklju, nerazumna visina permeja može lako oštetiti nosive dijelove, pa čak i stvaranje gorih ozbiljnih rezultata.
Gore navedeni pet osnovnih parametara stroja za oblikovanje polistirenskog bloka uzrokovanog velikim optičkim zračenjem, koji se uglavnom sastoji od ultraljubičastog zračenja, sastava vidljivog zračenja i infracrvenog zračenja, posebno UV-intenziteta, kao što je valna duljina od 260-290 um ultraljubičastog zračenja Relativna snaga zračenja je argon Zavarivanje luka 2,2 puta. Štetu ljudskom tijelu uz optičko zračenje, postoje čađi i drugi otrovni plinovi, visoki intenzitet buke visoke frekvencije, visokofrekventni oscilator generiran visokom učestalošću štete ljudskom tijelu. Stoga je radni položaj stroja za rezanje plazme klasni B toksični i opasni poslovi.
Plastični strojevi za poliranje blokova polistirena su posebni materijalni oblik, a moderna fizikalna tvar je navedena u krutoj, tekućoj, plinovitoj tvari nakon četvrte države.
Plazma luka je kompresijski luk dobiven prisilnim komprimiranjem, komprimiranjem topline i magnetskim skupljanjem, prisilnim komprimiranjem, a njegova koncentracija energije je visoka, temperatura je visoka (središnja središnja luka 18000-24000K), brzina protoka plamena je velika (do 300m / s ili više).
Plazma rezanje je upotreba plazma luka stupac da se rastopiti visoke temperature da se odrezati materijal, i otpuhati od osnovnog materijala da se formira rezanje materijala za odvajanje materijala. Toliko veći od opsega primjene oksidativnog rezanja.
Polistirensko blokiranje Prilikom rezanja stroja uglavnom se odražava u učinkovitosti i troškovima rezanja, što je različito od rezanja plamena, opća brzina obrade plazme može doseći 5-7 puta od rezanja plamena, ali problem polistirenskog blok moulding machine je rezan. nema kvalitativnog odgovora na ovaj problem, jer su proizvođači polistirenskih blokova za kalupljenje strojeva različiti, različiti materijali će imati određeni utjecaj. Općenito, brzina rezanja i preciznost stroja za oblikovanje polistirenskog boka moraju biti bolji od rezanja plamena. CNC stroja za rezanje apsolutna za ručno rezanje stroja, odnosno uštedjeti vrijeme i trud, ali i poboljšati učinkovitost rezanja.