Stroj za rezanje polistirena Prednosti rezanja tankih materijala

- Sep 14, 2017-

Stroj za rezanje polistirena Prednosti rezanja tankih materijala
Stroj za rezanje polistirena karakterizira brza brzina rezanja, uska proreza, formiranje proreza, mali toplinski pogođeni prostor, niska deformacija obratka, jednostavan rad i značajni uštedu energije. Pogodan je za razne rezanje plina, ali za gusto djelovanje rezanja ploča nije baš dobro, jer rezanje materijala je njezino najviše dobro.
Stroj za rezanje polistirena u proizvodnji čelika i ostalih metala za preradu toplinske obrade, s visokim brzinama i niskim troškovima i drugim karakteristikama bio je briga mnogih korisnika poduzeća, stroj za rezanje polistirena u prerađivačkoj industriji u smislu kvaliteta rezanja ili učinkovitost rezanja Superira se za rezanje CNC plamena, može se koristiti s različitim radnim plinovima za rezanje raznih metala, a posebno za nehrđajuće rezanje metalnih ploha. No, stroj za rezanje polistirena kao vruća radna oprema, u procesu rezanja neizbježno će doći do termičke deformacije. Istraživanja su pokazala da odabir različitih procesa rezanja tijekom rezanja može učinkovito poboljšati količinu deformacije.
Analizom deformacije radnog dijela i područja utjecaja stroja za rezanje polistirena zaključeno je da se odgovarajuće ravnanje ploča provodi prije rezanja, a ploča je pravilno učvršćena kako bi se spriječilo pomicanje dijelova tijekom procesa rezanja. Prilikom rezanja programa, odaberite razumni postupak rezanja, tako da maksimalna veličina površine obratka i odjeljka matične ploče; za rezanje izduženih dijelova ili posebnih dijelova, s dva para metoda kontrole rezanja, može učinkovito spriječiti i smanjiti toplinsku deformaciju obratka.
Oprema u raznim industrijama ima širok raspon primjena, kao što su različiti strojevi, proizvodnja metalnih konstrukcija, montaža i održavanje, za rezanje tankih ploča, otvaranje, kopanje, bušenje i ostala prerada rezanja. Budući da se stroj za rezanje polistirena koristi u kombinaciji s radnim plinovima, mnogi strojevi za rezanje polistirena opremljeni su numeričkim sustavom za upravljanje. Budući da zahtjevi za rezanje rezane metalom, karakteristike metala i ostali čimbenici, pri kupnji polistirenskog stroja za rezanje, da rade stvari za kupnju, više, više pitati, bitno je.
Mehanički dijelovi u mehaničkoj obradi svakog crteža imaju nepravilnost prema tehničkim zahtjevima, proces brušenja, procesno osoblje često ne može sastavljati procesne datoteke, obično pomoću rupe, krpice, krpice, remena i drugih načina za uklanjanje buke , Razvojem znanosti i tehnologije i razvojem proizvodnje, umjetno neravna obrada nije se mogla prilagoditi modernim tržišnim konkurentnim proizvodnim zahtjevima i zahtjevima proizvodnje, tehnologija za završnu obradu polistirenskog reznih strojeva postupno je zamijenila tradicionalni proces brušenja, a sve više i više cijenjeni, a neki od naprednih poduzeća mehaničkih dijelova dorade i osvjetljenja su tehničko osoblje u tehničkim zahtjevima crteža i formiranje standardnog procesa.
Prerada polistirena Prerada strojeva, iz procesa, pripada samo materijalu početnih koraka prerade, većina mehaničke obrade, rezanje ravnosti, završetak može zadovoljiti zahtjeve sekundarne obrade, naravno, za neke obrade lima. , točnost CNC rezanja postoji neke praznine, s nedavnim razvojem tehnologije primjene Polystyrene Cutting Machine za rezanje materijala, površinski završni je također značajno poboljšana, sljedeći Texas Litt CNC će uglavnom biti na ovom pitanju, a većina korisnika razmjene ,
Stroj za rezanje polistirena je naširoko korišten u obradi dijelova za automobile: usisne i ispušne cijevi, usisni ventili, komore pod tlakom, brizgaljke, brizgaljke, glave cilindra, kućišta turbina i lopatice, spline, stupnjeve prijenosa, kočnice i tako dalje. Kao što je: grubo cilindrično lijevanje glava u posebnoj dvostupanjskoj bazičnoj proizvodnoj liniji za proizvodnju žita, proizvodni kapacitet po satu do 30, hrapavost Ra4μm ili Ra5μm od Ra0.4μm, može smanjiti emisije za 7%, motor Povećana snaga za 6 % i kilometraža za 5%.
Nedavno razvijena tehnologija mikroporozne abrazijske tehnologije prerade polistirena, jedinstvena u obradi brizgaljki goriva. Obavlja kompleksne programske operacije temeljene na odnosu između pritiska ekstruzije, temperature i viskoznosti abrazionice. Tijekom obrade, kada je postignut zadani protok mlaznice, obrada se automatski zaustavlja. Vrijeme obrade u otprilike 10 sekundi, disperzija protoka može se kontrolirati za ± 1%. S ovom opremom za obradu također je opremljen mjeračem protoka i visokotlačnom opremom za čišćenje. Ovi uređaji mogu se temeljiti na korisničkim potrebama, kako bi pružili jedno ili više stanica. Može biti i kompletan sustav s robusnim priključkom, uključujući obradbu, mjerenje i čišćenje.