Polistiren rezanje je proces razvoja i napretka

Polistiren stroj za rezanje je proces razvoja i napretka
Pogonjena tehnologije, sve više i više vrsta stroj za rezanje, funkcija je više rafiniran, stroj za rezanje ovaj polistiren je osmišljen kako riješiti problem pločica rezanje dizajna automatski CNC opreme. U stvari, stroj za rezanje polistiren razvoj također je neko vrijeme, i taj proces je raznih modela, imaju različite karakteristike.
1, nedostatke prijenosni stroj za rezanje polistiren
Ovo je početni proizvod, tako da sve aspekte tehnologije nisu savršene, nema više problema. Prijenosni stroj za rezanje polistiren nije samo velika buka, prašina, nego također jer SpeedBar je brz, nema kontroli platforme i dovesti do rezanja teško. Pogotovo kad se preko reda, efekt je vrlo nezadovoljavajući; ključ nije sigurno.
2, gurnite desktop stroj za rezanje polistiren poboljšanje
To je priručnik za rezanje polistiren, učinak je znatno poboljšana, a učinkovitost je relativno visoka. Koristite za rezanje pločica, a zatim osnovna će se pojaviti crtica, ruptura i druge pojave, može pomoći korisnicima uštedjeti troškove proizvodnje. Ali guranje tipa polistiren rezanje stroj je pogodan za male serije pločice rezanje potrebe.
3, karakteristike CNC stroj za rezanje polistiren
Jer se koristi u mikroračunala digitalno upravljanje, tako veličina mjerenje nije potrebno obaviti ručno, uz CNC stroj za rezanje polistiren je opremljen uvezene linearni vodič i loptu vijak visoke preciznosti servo sustav s pozicijski sustav, da dodatno poboljšati točnost rezanja. I zato što brzina rezanja je relativno brzo, tako da zadovolji velikim količinama, različitih veličina potrebe.
Poboljšanje zahtjevima kupca, sve više proizvođača su pomoću CNC stroj za rezanje polistiren umjesto prenosiv radna površina rezanja stroj, to je brzina i točnost značajno poboljšali.
U industrijskom čelik obrada procesa, i na kraju će se primijeniti na razne strojeve i opremu, stroj za rezanje polistiren je jedan od njih, posebno za čelične brušenje i održavanje, to je sasvim idealno operativnog opreme. Koje su koristi od polistirena strojevi za rezanje u odnosu na neke prethodne alata?
Prvi je jednostavan za korištenje, za različit napon šok terapija može poboljšati različite visine i čvrstoće čelika kontrole ravnoteža operacije, uvelike upoznati stabilnost čelika kvalitete. U toku rada, stroj za rezanje polistiren nema potrebe za zamjenu noža, mlaznica može obraditi u različitih vrsta materijala i oblika, snazi uštede i vremena.
Stroj za rezanje polistiren koristi se abrazivne pijesak kao radni medij, tako rez samo manje zvr; program rada opreme uglavnom generirani od strane CAD crtež softvera, pa možete dizajnirati crta graf, ili ono što se umeće from ostali softver generira DXF datoteke.
Osim toga, ovaj stroj za rezanje polistiren može podržati treći-dio softver, što više smanjiti gubitak izratka. Kao čeznuti kao softver generira program na stroj, možete postaviti s CAD alat puta i možete prikvačiti točnim položajem i brzina rezanja izračunava.
Polistiren stroj za rezanje se stvarajući grijati našto rezanje i šav neće proizvoditi ogrebotine; Ako želite koristiti za bilo koju krivulju rezanje i probijanje, ne treba kalup, vrlo povoljno. Kao voda dio je sobe-kontakt rezanje, pa naravno ne formiranje slomljena materijala da bi se osigurao integritet čelika.