Polistiren ekspander tržni višak je neminovan

- May 19, 2017-

Polistiren ekspander stroj kao domaće nove i proširenje projekata stavljanja u pogon, industriji očekuje se do kraja 2012 Kina će premašiti Sjedinjene Države, postao svjetski najveći proizvođač sirove kiseline i akril, te neto importe r akril u neto izvoznika. Dok je rast potražnje ne mogu držati korak s tempom rasta kapaciteta, kako probaviti novi proizvodni odnosi.

Polistiren ekspander stroja podrazumijeva se da Jiangsu Jurong kemijska tvrtka u proljeće Taixing staviti u rad skupa 160.000 tona sirove akril uređaj, u rujnu će također staviti na slične veličine uređaja. Jiangsu Miki grupa staviti u rad u prvoj polovini godišnje proizvodnje od 60.000 tona sirove akril uređaj, očekuje se u kolovozu ove godine također će staviti u rad godišnje proizvodnje 80.000 tona butil akrilat uređaja. Posjedu tog otoka je godišnja proizvodnja 160.000 tona sirove kiseline biljka i godišnji izvoz od 160.000 tona umjetne biljke kao što je planirano u srpnju na disk.

Polistiren ekspander stroj u sadašnjosti, Kina je planiranje i izgradnja polistirena proširenje projekta ima ih mnogo. Yantai Wanhua tvrtka odlučila graditi tri faze s godišnje proizvoditi 300.000 tona akril i podrška akril projekta, projekta očekuje se da će u 2013. U siječnju ove godine, Yangzi petrokemija - BASF je najavio da će izgraditi novi godišnji kapacitet proizvodnje od 190.000 tona rafiniranih kiseline biljka u Nanjing kemijske industrije Park, očekuje se u početkom 2014. Tajvan je Yan Chau grupa je pokrenula Ukupna ulaganja od 220 milijuna američkih dolara u Nantong s godišnje proizvodnje 80.000 tona kiseline i godišnji izvoz od 80 000 tona akril ocat projekta. Grupa Tai Kai Shandong također gradi godišnji kapacitet proizvodnje od 80 000 tona akril projekata. Osim toga, postoje Zhejiang satelit petrokemija u grad Jiaxing, Zhejiang Province, visoka voda upija smole projekt, Formosa petrokemija u Ningbo, sveobuhvatan akril projekata.

Prema analizi Britanska tvrtka Taikelong analiza, Kina je akril tržištu je prenapajati situacija, od kraja 2011, ima 11 domaće akril proizvodnje poduzeća, godišnji kapacitet proizvodnje od 1,3 milijuna tona ove godine, Kina je Proizvodnja sirovog akril kapacitet se očekuje 24%, dostigavši 1.83 milijuna tona, akril proizvodnje očekuje povećanje od 31% na 1,97 milijuna tona. Zbog velike koncentracije kapacitet proizvodnje polistirena ekspander Kine, Kina će biti neto uvoznik akril uvoza u neto izvoznika, i će značajno utjecati na azijsko tržište opskrbe uzorak, pa čak i promijeniti uzorak opskrbu Europe, sjevero h Amerika i Južna Amerika.

U posljednjih nekoliko godina, Kina je akril tržištu potražnje nastavila rasti Prosečna godišnja stopa rasta od 10%, potražnja će se povećati od 1,1 milijuna tona u 2011 za 1,3 milijuna tona ove godine, uglavnom od strane visokih voda apsorpcija smole, voda liječenje agent, boja adhes Ive i rast potražnje za tekstil. To je dovelo do ekspanzije poduzeća. Očekuje se da u narednih nekoliko godina, je još uvijek polistirena ekspander biljka izgradnju vrh.

Polistiren ekspander stroj u nedavno održanog akril i metil estera tržištu forum, stručnjaci također je rekao da 2012 ~ 2013, Jiangsu Miki, Jiangsu Jurong, Huizhou posjedu tog otoka, Qilu Kaitai, Yantai Wanhua i druge uređaje kao očekivana proizvodnja, tržište kapaciteta će uvesti u koncentrirani epidemije i daljnje širenje nove stope je daleko uzvodno, postoji svibanj biti višak situaciju.