Polistiren recikliranje za oporavak načela i značajke sustava opreme

- Jul 12, 2017-

Polistiren recikliranje za oporavak načela i značajke sustava opreme
1, polistiren recikliranje za oporavak princip
Mnogi od proizvodnih poduzeća u procesu proizvodnje će koristiti razna organska otapala, kao što su čišćenje dijelova s alkoholom, čišćenje više puta, otapalo jer ima previše nečistoća ne može se koristiti, ako je izgubio previše rasipan, dugo je ogroman gubitak , i ove prljave alkohol otapalo može biti polistiren recikliranje stroj za recikliranje, niske vrelišta komponente poznate kao hlapljive komponente, visokog vrenja komponente poznate kao hlapive komponente, tako da otpada otapalo može biti pojednostavljen kao dvokomponentna tekuća smjesa. Kada je temperatura ispod 160 ° C, smole, pigmenta i aluminij u prahu može se smatrati nonvolatile krutih tvari. Stoga, otpadnih otapala mogu razdvojiti grijanje i refluxing na
2, polistiren recikliranje za značajke
Koš od stiropora za stroj je otapala oporavak stroj razvijen posebno za automobilski premaz proizvodnje. Mimo instalacija otpadnih otapala oporavak spremnika na mjestu robota i ručno prskanje site, polistirena pumpa se koristi za prikupljanje otapala iz spremnika otapala otpada. Rezultat otpada
Agenta, i u spremnik otpadnih otapala instaliran na pneumatski otpornona podstrekač i tekući nivo kontroler, kada je tekućina razina kontrole granica, Jiexing otapala oporavak mogućnosti automatski puniti i destilacija.
Polistiren recikliranje stroj je pomoći poduzećima da štede novac i zaštititi okoliš, opremu.
Polistiren recikliranje stroj uz visoku efikasnost od nehrđajućeg čelika valoviti punila, gdje je kontakt s alkoholom dijelova, kula, regulatora rezervoar, kondenzator, rashladnog namotaja, itd su izrađena od nehrđajućeg čelika kako bi se osiguralo da gotov proizvod nije kontaminiran alkoholom, cijevi, što olakšava čišćenje vanjskog zida i unutarnjeg zida u Distilleru.

Polistiren recikliranje stroj za farmaceutske, hrana, laka industrija, kemijska industrija, alkohol recikliranje, može pomoći tvrtkama smanjenje troškova proizvodnje i poboljšati ekonomsku efikasnost. Koš od stiropora za stroj može biti 30 ° -50 razrijeđenim alkoholom destilacija za 90 °-95 °, završio vina zahtjevna, mogu povećati refluks omjer, ali odgovarajući gotov proizvod prinos smanjenje, iscjedak ostataka alkohola stupnja ≤ 3 °, je profesionalni oprema za oporavak od alkohola.
Organska otapala oporavak stroj može većina otapala, za visokog vrenja otapala treba vratiti, može biti koristi vakuum oporavak uređaja oporavak stroj, možete uvelike spašava i vremena za oporavak i energiju, jer polistiren recikliranje stroj vakum vakuum uređaja sljedeće učinke:

1. može se koristiti kao uređaj za pohranu,
2. poseban dio ponovno dobivanje djelovanje, riješiti problem mješovitog otapala pjene.
3. utakmica odgovarajuće vakuum pumpa, biti moguće ispod 300 ℃ visokog vrenja otapala.
4. uskladiti odgovarajuće kondenzatora, mogu se reciklirati-25 ℃ ∽ 60 ℃ niske vrelišta otapala.
5. Izbjegavajte oporavak čistog otapala i vanjskog kontakta, smanjenje hlapljive i sigurniji.
6. smanjiti vrenja otapala za evakuaciju otapalo i oporavak otapala na nižoj temperaturi grijanje.

Polistiren oporavak stroj sa vakuum je definitivno od velike pomoći za recikliranje visoke kipuće organska otapala.