Zahtjevi za konfiguraciju stroja za oblikovanje polistirenskog oblika za plazma napajanje

- Aug 14, 2017-

Strojevi za oblikovanje polistirenskog oblika Konfiguracijski zahtjevi za napajanje plazme
Stroj za oblikovanje polistirenskog oblika Izbor snage plazme u slučaju rezanja plazme je osobito važan. Prikladna naponska snaga plazme ne samo da poboljšava konačni učinak rezanja, već i smanjuje troškove rezanja. Ovdje Texas Tianfu CNC sažeo je nekoliko točaka iskustva za odabir snage plazme kako bi se odnosio na:
Debljina rezanja obratka ima izravan odnos s plazma strujom. Obično oko 12mm čelične ploče, strojna plazma moć obično se koristi za rezanje 80A struje, prebacivanje na ručno ručno rezanje plazma snage kada je rezna struja obično oko 60A. Budući da je ručna plazma napajanja, kao što je uporaba struje prevelika, utjecaj komprimiranog plina je prevelik, što rezultira rezanjem rezanja osoblja lagano podrhtavanje, a zatim je obrada sklona oštrim rubovima, tako da će mnogi kupci odaberite Strojevi za oblikovanje polistirenskog oblika kako bi odgovarali stroju s plazma snagom Da biste koristili.
Kada je riječ o stroju za oblikovanje polistirenskog oblika, mnogi kupci pogrešno vjeruju da sve dok se kupnja stroja za oblikovanje polistirenskog oblika, a zatim uobičajenu uporabu ručnog napajanja može postići rezanjem CNC plazme, to nije. Vlaga u plazmi podijeljena je na početak kontakta i nepristupačni početni luk. Koji je ručni plazma napajanje električni luk kontakta, nije prikladan za upotrebu s polistirenskim oblikovnim strojem jer ima smetnje u CNC sustavu. Ručna ručica upravljača ručice plazma napajanja je neprikladna, niti prikladna za rezanje CNC plazme. Stoga, s polistirenskim oblikovanim strojem za oblikovanje plazme, plazma moć mora biti ne-kontaktni luk koji započinje ravnim krakovima, tj. Plazma napajanje.
Mehanički dijelovi u mehaničkoj obradi svakog crteža imaju neispravnost prema tehničkim zahtjevima, proces brušenja, procesno osoblje često ne može pripremiti procesne datoteke, obično pomoću raspona, krpom krpom, krpom, remenom i drugim načinima uklanjanja buke. S razvojem znanosti i tehnologije i razvoju proizvodnje, umjetno deburring nije bio u mogućnosti prilagoditi modernim tržišnim konkurentne kvalitete proizvoda i zahtjeve proizvodnje, Polystyrene Shape Molding Machine završnu tehnologiju postupno zamjenjuje tradicionalni proces brušenja i sve više i više. ljudi su cijenjeni, u ovom trenutku neki od naprednih poduzeća mehaničkih dijelova dorade i rasvjete je tehničko osoblje u crteže tehničkih zahtjeva sadržaja, i formiranje standardnog procesa.
Polistirensko oblikovanje Prerada strojeva, iz procesa, pripada samo materijalu početnih koraka obrade, za većinu mehaničke obrade, rezanje ravnosti, završiti može ispuniti sekundarne zahtjeve za obradom, naravno, za neke obrade lima I druga dorada, točnost CNC rezanje postoje neke praznine, s posljednjim godinama Polystyrene Shape Molding Machine tehnologija, brzi razvoj materijala za rezanje površine također je značajno poboljšan, sljedeći Texas Litt CNC će uglavnom u ovom razmotriti probleme s većinom korisnika.
Stroj za oblikovanje polistirenskog oblika naširoko se koristi u strojnoj obradi dijelova za automobile: usisne i ispušne cijevi, usisni ventili, komore pod tlakom, brizgaljke, brizgaljke, glave cilindra, kućišta i lopatice turbina, krivulje, zupčanici, kočnice i tako dalje. Kao što je: grubo cilindrično lijevanje glave u posebnoj proizvodnoj liniji za proizvodnju tekućine za brušenje, kapacitet proizvodnje po satu do 30, hrapavost Ra4μm ili Ra5μm od Ra0.4μm, može smanjiti emisije za 7%, snaga motora povećana za 6% , kilometraža je povećana za 5%.
Nedavno razvijeni polistirenski oblikovani stroj Mikroporozna tehnika abrazivnog protoka, jedinstvena u obradi brizgaljki goriva. Obavlja kompleksne programske operacije temeljene na odnosu između pritiska ekstruzije, temperature i viskoznosti abrazionice. Tijekom obrade, kada je postignut zadani protok mlaznice, obrada se automatski zaustavlja. Vrijeme obrade u otprilike 10 sekundi, disperzija protoka može se kontrolirati za ± 1%. S ovom opremom za obradu također je opremljen mjeračem protoka i visokotlačnom opremom za čišćenje. Ovi uređaji mogu se temeljiti na korisničkim potrebama, kako bi pružili jedno ili više stanica. Može biti i kompletan sustav s robusnim priključkom, uključujući obradbu, mjerenje i čišćenje.