Polistiren oblik moulding stroj numeričko upravljanje sustavom održavanja fokus

- Aug 24, 2017-

Polistiren oblik moulding stroj numeričko upravljanje sustava održavanja fokus
CNC polistiren oblik moulding stroj može se reći da se visoke preciznosti, visoke učinkovitosti opreme, za takve opreme mora produžiti vijek komponenti i dijelova trošenje ciklusa, u cilju poboljšanja sustava bez problema radno vrijeme i oprema za život u Ali kako bi trebao to učiniti?
Kao polistiren oblik moulding stroj u CMOS memoriju u memorija sadržaj u moć, uglavnom od strane baterije za održavanje, potrebno je redovito provjerite i zamijenite oprema memorije, kako ne bi dobro doći. Općenito Evo litij baterije i punjive nikal-kadmij baterije, kada baterija napon kapi određene vrijednosti izazvat će gubitak parametara, tako da provjerite glavni sadržaj je napon akumulatora.
Ako sadržaj polistiren oblik moulding stroj sustava kontrole sa baterija napon pao na ograničenje ili baterija napon alarm, to je potrebno zamijeniti bateriju što prije. Zamijenite baterije u CNC sustavu moć države, kako ne bi uzrokovati prtljage od gubitka podataka. Nakon parametri su izgubljeni, parametara može biti ponovno unijeti nakon Zamijeni novu bateriju.
Uz održavanje, ali isto tako bi trebalo biti što više smanjiti polistiren oblik moulding stroj numeričko upravljanje sustav broj električna vrata prekidač za sprečavanje prašine u CNC uređaja. Jer zrak radionica plutajućih prašinu i metalni prah u tiskane pločice i električne spojnice, vjerojatno da će izazvati otpor izolacije između komponenti smanjen, što je rezultiralo u neuspjeh, pa čak i oštetiti komponente.
Neki sustava kontrole vreteno nalazi se u jake vlade, Jake snage na vratima će dovesti do oštećenja električne komponente, vreteno kontrola neuspjeha, to mora osigurati nepropusnost jaka vrata kako bi se spriječilo vanjske prašine u ormar iznutra , čime utječe na normalan rad sustava.
Polistiren oblik moulding stroj je stroj velikog kapaciteta očito bolje nego ostali rezanje obrada tehnologija; u isto vrijeme, voda rezne opreme je također potpuno neće proizvesti štetne plinove ili tekućine, ali isto tako ne radi u izratka površine topline, tako vode nož rezanje bi trebao biti pravi višenamjenski, visoka učinkovitost obrade hladno rezanje.
Međutim, karakteristike polistirena oblik moulding stroj mimo njegova numerička kontrola softvera, točno mora raditi kontrolu softver polistiren oblik moulding stroj kako bi se osigurala kvaliteta rezanja, rezanja i rezanje troškova su u skladu sa gore navedenim karakteristikama. Sljedeći korak je neki od konvencionalne mogućnosti polistiren oblik moulding stroj softver.
Kada operativni polistiren oblik moulding stroj softver, ako označite jedan odjeljak, tada je potrebno početi od početka ili iz bilo kojeg segmenta simulacija, svaki pritisnite tipkovnica, simulacija NC kod linija; Ako krivulja, onda cijela krivulja simulacija; Ako nije označeno, simulacija je stalno natjecanje način.
Ako želite prikazati program, simulacija procesa će prikazati svaki dio obrade kod, ali kod učinit će usporiti simulaciju. OS x ogledalo predstavlja šifru NC osi x kao mjerilo slike, je NC kod Y vrijednost iz izvorne pozitivne vrijednosti negativne vrijednosti, originalni negativnu vrijednost pozitivna vrijednost. OS y ogledalo je također istina.
Automatsko sortiranje u polistiren oblik moulding stroj kontrola softver je u DXF. Ako je odabrana ova mogućnost, kontrola softver će automatski spojite grafike u DXF datoteke. To je, iz prvog stavka, automatski slijedi u sljedećem odjeljku možete pronaći.
Kao zatvorena uzorak često imaju hrane linija i nož konac, kako bi se omogućila automatska serija potrebu za spremanje hrane linija, i onda kliknite na prvi red u zatvorenom grafike, a zatim odaberite zatvorene grafike u sve druge linije , odaberite iz nit.