Mjere opreza se koristi Polistiren ekspander stroj

- Jul 24, 2017-

Mjere opreza se koristi Polistiren ekspander stroj
U podrumu, tunel, metalni kontejner i relativno zatvoreno mjesto za zavarivanje i rezanje operacija, zbog zraka nije u prometu, iz nezgodan, neadekvatno svjetlo, mjesto nije glatka, nezgodan aktivnosti kao što su posebni čimbenici, u zavarivanje, rezanje operacija Prone nezgode, to nije lako. Dakle, sljedeće sigurnosne mjere moraju biti strogo usvojeni. Wuxi gdje ima muških ispitanika
(1) prije operacije moraju biti oprezni i pažljivo istraživanje situaciju unutar i izvan radnog mjesta, da vanjski zgrade ili druge građevine na unutarnji vatru zavarivanje, rezanje li utjecaj unutarnji zapaljiv i eksplozivan tvari, ako je potrebno prvi unutarnji plin uzorkovanja analize, za potvrdu o sigurnosti, unijeti unutarnji rad. Wuxi gdje ima muških ispitanika
(2) acetilen generatora, kisik boce, zavarivanje nisu dopušteni na vruće varenje, izrezati u sobu. Pažljivo provjerite kisik - acetilen cijevi i zavarivanje, zapaliti je pukotina, strogo protiv kisik - acetilen plina volumena okupili su se u sobi uzrokovane eksplozijom, ovjes za zavarivanje, rezanje kisik - acetilen cijevi i zavarivanje, zapaliti od u soba. I otvaranje svih vrata i windows ili ventila, što je više moguće održavati cirkulaciju zraka, ako je potrebno, da se mehanička ventilacija.
(3) sa polistiren ekspander stroj za zavarivanje, zavarivanje, rezanje polje potrebno držati suhim i strogo provjeriti izolacija zaštitna oprema je u skladu sa sigurnosnim zahtjevima. Kada radite u metalni kontejner, zavarivač ne smije dirati metalni kontejner sa glave, leđa i slično bez je izolator. Opremom za rasvjetu ćete koristiti niskog napona rasvjete.
(4) zabraniti korištenje kisika u sobu za reguliranje rada zrak
Prije ranih 1980-ih, na domaćem tržištu od polistirena izvoznika dominirao je strani polistirena expansors. Krajem 1980-ih, domaće polistiren ekspander za postupno smo proizveli i staviti na tržište. Početkom 1990-ih, s domaćim polistiren ekspanzija širenja tržišta, širenje tržišta, prisiljavajući stranih preduzeća da domaći razvoj, rezanje za cijene i znatno su. Krajem 90-ih kvaliteta domaćih polistiren ekspander stroj se stabilizirao, cijena znatno je pao tijekom prethodnih nekoliko godina, postupno je zamijenio za uvoz.
Uz modernizaciju Kina je industrija modernizacijom domaće tržište polistirena ekspanzija za potražnju povećao se godine, zajedno sa stranim razvijenih zemalja zbog velikog broja polistirena proširenja za koristi, pa popularnost CNC stroj za rezanje plazmom uz određena ograničenja, a Kina je polistiren ekspander tehnologiju počeo i primijeniti, stvaranje i opskrbe jaz, dovodi do Kina je polistiren ekspander stroj, pogotovo CNC plazma rezanje za potencijalno tržište je ogroman.
Prema statistikama, u posljednjih nekoliko godina, Kina je godišnje potražnje na tržištu za polistiren ekspander stroja je oko 500 komada, i tamo je rastući trend, ekonomski razvoj Kine okolna područja i mi pokazati dobar međunarodni tržišni izgledi. U ovom trenutku, trend razvoja i polistiren ekspander stroj bi trebao biti u smjeru automatski, multi-funkcionalni, visoke snage i visoke kvalitete.
Kina je polistiren ekspander stroj industrija u 21 je prednja strana razne nove izazove, međunarodnom tržištu konkurencija je intenzivna. Trebamo cilj svijeta napredne razine, i stalno razvijati nove proizvode, upravljan od strane domaće industrije sa opće razine tehničkih poboljšanja, jedini način da se eliminiraju low-grade, slabije proizvoda, pospremiti na tržištu driven industriji proizvođači za promjenu svoje poslovne filozofije u isto vrijeme u jačanju znanstvenih istraživanja i razvoja, tehnoloških inovacija i kvalitetu upravljanja napore, tako da Kina je polistiren ekspander stroj industrija brzo doći na svijetu Napredni nivo, tako da se revitalizirati nacionalne industrije, poboljšati naše sveobuhvatne nacionalne snage.