Ograničavanje analize faktora od razvoja polistirenskog oblikaOgraničavanje razvoja polistirenskog oblikovnog stroja za analizu čimbenika

Bilo koja stvar koju će razvoj naići na neke prepreke, postići vlastite uska grla, prevladati prepreke, probiti usko grlo, najprije morate biti jasni koji čimbenici koji ograničavaju razvoj stvari, samo na taj način mogu odgovarati lijeku na slučaj, polistirolni oblik Stroj za kalupljenje kao dobro.

Prvo, talent

Danas je razvoj svih šetnje života neodvojiv od napretka znanosti i tehnologije, dok je pionir znanstvenog i tehnološkog napretka talent, a talentirana osoba ima mogućnost napredovanja. Kao industrija u kasnijem razvoju, brojčana kontrola rezanja nema odgovarajući sustav podrške talentima, škola nema relevantne profesionalne postavke i nema sustav obuke za vrhunske talente u industriji. Nedostatak osoblja operacijskog sustava CNC-a, menadžmenta, također je napravio stroj za oblikovanje polistirenskog oblika u univerzalnim barijerama koje su se susrele u procesu talenata poduzeća.

Drugo, tehnologija

Posebno tehnologija za oblikovanje polistirenskog oblikovnog stroja relativno je kasna, relativno zaostala tehnologija, posebno u područjima nedostatka odgovarajućeg programa rezanja, što tim područjima mora samostalno programirati, kvaliteta rezanja je neujednačena, stoga nije postala sposobna igrati prednosti strojnog polistirenskog oblika , također je spriječila promociju i razvoj.

Treće, kapital

Naša zemlja na području nc rezanja u modele od polistirenskog oblika za kalupljenje i neadekvatna za razvoj novih programa. Ulaganje u obuku za talentiranje sjemena nije dovoljno, a stručna obuka obrazovanja za industriju je vrlo malo. Proizvođači strojeva za oblikovanje polistirenskog oblika podupiru nedovoljnu dinamiku, nedostatak poduzetništva potrebnih za smanjenje subvencije za istraživanje i razvoj.

Kao što rekavši, ne bismo samo trebali znati, ali i znati. Samo na taj način možemo vidjeti bit kroz fenomen. Kroz Polystyrene Shape Molding Stroj razvoja sadašnjosti situacije, vidjeti njegove restrikcijske čimbenike, kako bi kontinuirano nadvladali svoje nedostatke u budućnosti, shvatiti brzi razvoj CNC rezanje i drugih industrija.

Posljednjih godina, polistirenski oblikovani stroj za preradu plastike dobio je toplu dobrodošlicu na tržištu. Budući da ima stotine modela polistirenskog oblika, tako da puno ljudi, ili ne znaju odabrati, kako odrediti standarde. Također je važno imati dobru cijenu i tako dalje. Pa kako kupiti?

Prvo, odabir sustava

Ako želite odabrati kvalitetan stroj za oblikovanje polistirenskog oblika, sustav je prioritet, a jedan od CNC sustava je vrlo važan. Dobra kvaliteta i funkcija mogu odrediti niz učinaka koje ćete imati nakon što ga upotrijebite. Prilikom odabira, najbolje je odabrati tvrtku s visokom kvalitetom.

Drugo, izbor načina

Stroj za oblikovanje polistirenskog oblika ima dva sustava, koračni pogonski i servo sustav. Uglavnom se bavite odabirom prema vašim stvarnim potrebama, kao što je npr. Ako se odlučite usredotočiti na praktično, a zatim odaberite Stepper Driver bolju polistirensku formu za oblikovanje, ako odaberete vrijeme za razmatranje velike potražnje, morat ćete odabrati onaj Polystyrene servo sustav Oblik Stroj za kalupljenje, kao što je veća stabilnost.

Pored gore navedenih dviju metoda odabira, postoji i izbor tipa vodiča za šetnju. Za hodanje, kada mnoge tvrtke izaberu vodilice, uključujući polustirenski konstrukcijski stroj za kalupe, kvaliteta je relativno bolja. Izaberite Stroj za oblikovanje polistirenskog oblika može proizvodni proces tvrtke poboljšati učinkovitost, uštedjeti vrijeme i smanjiti nepotrebne korake. Naravno, nakon kupnje, potrebno je u svakom trenutku provoditi održavanje i održavanje, redovito pregledavanje, što je vrlo potrebno. Ako se održava, možete koristiti odgovarajuću lubrikant, nekoliko puta godišnje.