Domaće visoko kvalitetni polistirolskom bloku prešanje se suočavaju sa teškoćama

- Oct 17, 2017-

Domaćeg visokokvalitetnog polistirena blok moulding stroj se suočavaju sa teškoćama
Tehnologija u kontinuirani napredak Kine polistiren blok moulding stroj tehnologije je u porastu, domaćem tržištu CNC za polistiren blok moulding stroj zahtjev razini također poboljšava, Blokiraj niska proizvod potražnje manje i više skloniji u u high-end proizvoda, posebno visokokvalitetnog polistirena blok moulding stroj potražnja i dalje rasti. Kako bi se poboljšala tržišni udio i povećati konkurentnost poduzeća, je potrebno poboljšati svoje tehnologije i performanse. Ali u ovom trenutku naše zemlje predstavlja takvu sliku, to jest: kvaliteta poboljšala, dok trošak je također poboljšan i visokokvalitetnog polistirena blok moulding stroj industrijski razvoj tempo bore, glavni razlog za ovu situaciju je zbog Kine high-end CNC sustava i većinu funkcionalne komponente za uvoz; zajedno s velikim brojem domaćih CNC rezanje poduzeća u NC sustavu na drugi razvoj kapaciteta nije dovoljno, samo ograničena na korištenje standardne platforme funkcije, i može svladati istraživanja i razvoj tehnologija, to je teško razbiti, rezultiralo je izvođenje i odlika od polistirena blok moulding stroj je puno niži nego da u razvijenim zemljama, i rezanje primjene razina i raspon prilagodbe su ograničeni. Kako bi se poboljšala konkurentnost CNC industrije treba hitno na CNC sustava i glavne funkcionalne komponente duboko tehnička istraživanja, ali također istraživanja svrha industrijalizacije tehnologija.
U ovom trenutku, Kina je svjetski polistiren blok moulding stroj proizvodnje energije, ali funkcionalne komponente i CNC sustava poduzeća su ni velika zemlja, ali nije jaka zemlja, kako bi se postigla San rezanje moć CNC, prije svega u industrija je glavni servis područja ključne poslovno usmjereni opreme tipičnih dijelova obrade opreme na proboj napredak; Drugo, domaće visokokvalitetnog polistirena blok moulding stroj na domaćem tržištu dionica trebalo znatno poboljšati, domaće visoko kvalitetni polistirolskom bloku stroj primjena CNC inhalacije i glavnih funkcionalnih komponenti u lokalizacija je stopa znatno poboljšana; Konačno, nekoliko ili više polistirena blok moulding stroj oprema za razvoj u međunarodno poznati brand, tako da snaga enterprise prvo razvio u svjetski poznatih poduzeća.
Kao ukupni razvoj CNC poduzeća u Kina je nedostatak sustav istraživanja i razvoja, kako bi unaprijedile domaće kratkoročne visokokvalitetnog polistirena blok moulding stroj industrija mora biti točka na površinu, ukratko, je prvi u neki ključ područja primjene kako bi se postigla jedan po jedan proboj. Kina je visoko kvalitetni polistiren blok moulding stroj u području automobilske aplikacija je vrlo mali, samo pojedine auto proizvodne linije za korištenje, što može dovesti vozilo za glavne uloge za proizvodnju ključnih dijelova radi postizanja otkrića da poboljšati primjenu visokokvalitetnog polistirena blok kalupljenje stroj, povećanje tržišnog udjela.
Budućnost domaće visokokvalitetnog polistirena blok moulding stroj samo čvrst napredak u smjeru navedenih razvoj kako bi se poboljšala tržišni udio zdrastveni CNC industrije u smjeru dobra, stabilna, i na kraju kako bi se postigla CNC moć.
Polistirolskom bloku moulding stroj je digitalni program pogon za pokret, za pokret, slučajnim alatom za rezanje rezati objekt. Ovaj mehaničke i električne integracije polistiren blok moulding stroj se zove polistiren blok moulding stroj. Nakon nekoliko desetljeća razvoja, polistiren blok moulding stroj sustav kontrole je bio originalni jednostavna funkcija, složenih programa i načina unosa, stupnja automatizacije nije visok razvoj potpuno funkcionalna, inteligentni, grafički, mreža kontrole; Pogonski sustav upravljan od steper, analogni servo pogon na sve-digitalni servo pogon.
Polistiren blok oblikovanje za rezanje točnost je najviše? Poboljšanje kvalitete sukladno zahtjevima proizvođača polistirena blok oblikovanje za rezanje preciznost zahtijeva visoku pozornost, polistiren blok moulding stroj za potrebe puta, laserska tehnologija u stalno poboljšanje i proboj. U ovom trenutku, polistiren blok moulding stroj općenito omogućuju rezanje točnost od ± 0,2 mm ispod, ali za različite materijale, rezanje debljine, kao i kvalitetu opreme, rezultati će biti različite točnosti. Ovdje sam da slijede detaljno razumijevanje polistiren blok oblikovanje za rezanje najviša preciznost figure.