Optimiziran rezanje raspon i brzina rezanja od stiropora oblika prijenosni stroj za oblikovanje

- Sep 28, 2017-


To se može vidjeti da kvalitete dobar reza i brzina rezanja su nerazdvojni. Kada brzina je vrlo niska, jer rez je preširok, luk će čak ići van.
Optimalnu reznu raspon prijenosni polistiren oblik moulding stroj je sljedeći: umjereni napredak u brzina rezanja može poboljšati kvalitetu reza, koji je, rez je malo uži, rez površina je više stan, a deformacija može se smanjiti i brzina rezanja je prebrzo energija je niži nego iznos, vilice u otvor može brzo rastopiti rastaljenog rastopiti odmah otpuhan u obliku veće povuci, s vise troska rez rez kvaliteta površine pad.
Optimalnu reznu brzine vrtnje prijenosni polistiren oblik moulding stroj može prema uputama opreme ili određuje eksperiment. Debljina materijala, materijala, temperatura taljenja, Toplinska vodljivost, i površinske napetosti nakon otapanja, brzina rezanja i sukladno tome promijeniti. Kada brzina rezanja je preniska, jer je rezanje plazma luka anoda, kako bi održali luk sama nije kaos, cink pjege ili anoda području moraju biti u luk od najbliže rez pronaći provodljivost struje u isto vrijeme jet diame ter da prođe više topline, kako bi povećao se rez, rez na obje strane materijala na donji rub vađenje i skrućivanja, formiranje teško se isto kao i gornji rub reza zbog grijanje previše u obliku rounde d uglovima.
Polistirena oblik moulding stroj industrijska struktura prilagodbe znatno ubrzao, uglavnom u sljedećim područjima:
Prvo, proizvod ubrzati tempo high-end nadogradnju. Veličinu okvira može se odrediti prema debljini najčešće korištenih ploča i veličine dijelova, obično 100-150 mm. rezanje tablica je izrađena od lijevanog željeza konus u određenom intervalu fiksni kanal, sastav membrana red , U gornjem redu stošca je uređen u određenom intervalu u obliku je stol za rezanje.
Drugo, osnovne infrastrukture koncentrator ima veliki napredak. Neka poduzeća koristiti na konvencionalne energije opreme proizvodnih tehnologija prednost, uključeni u desalinizaciju opreme proizvodnju i drugih polja.
Na primjer, high-end hidrauličkih dijelova je Kina je polistiren oblik moulding stroj industrija, slaba tehnologija, trenutni proces lokalizacije bila izložena Zora; koji su uključeni u industriji automatizirane instrumentacije high-end pritisak inverter tehnologija je također napravio značajne napretke, izvoz stranih proizvoda nakon korisnik svakako; Uz ultra-visokog napona AC i DC izolacijom i transformator utičnicu uređaja, na daljinu plinovod i velike termoelektrane i nuklearne opreme ventila, nuklearnu energiju biljka sa high-end pečata, visoke parametre kao što su lijevanje i komada za kovanje nezavisnih proizvoda Dobrodošli na odmor.
Konačno, radni stol za rezanje, polistiren oblik moulding stroj stol za rezanje obično imaju dvije prakse, jedna je vrsta mreže, jedan je vrhunski tip. Stol za rezanje mreže je određene širine (80-120) i debljine (5-8) pegla, bočno preklapaju jedni s drugima u mrežu.
Prvi je centar vertikalna vodilica i bočni vijek iste. Stoga, općenito žele da "ide" u strane projekte davanja samostalan pružiti kompleta opreme i izgradnju elektrane po principu, uvelike olakšati pritisak nedovoljno domaće narudžbe. Same instalacije, prema Wuhan Xin Hong Wai Yip pružiti određene crteže za izvršavanje. Ova vrsta rezanje stol, jer stožasti vrh za lijevano željezo, polistiren oblik moulding stroj nije lako oštetiti, i lako oštetiti konus zamjenska (vijak na čelični vijak fiksacija, stožasti vrh obrade vijak rupa i horizontalne rušenje rupu, te možete lako rastavljati), učinak je puno bolje od prethodne.
"15", "jedanaesti pet godina" razdoblja, snaga generacije opremu prerađivačke industrije nekoliko godina održavati pretjeran-visoka rasta, trenutni domaćem tržištu potražnje rastu prostor je bio ograničen. Osim toga, brzi razvoj high-end proizvoda ogleda se u glavnu opremu ponude, a prije toga, zapad-istok linije, druga linija od osnovne opreme na ulazu.
Treće, razvoj suvremenih proizvodnih usluga, produžiti industrijskog lanca, postala više otvorenih samosvjesne posao.
Prvi je ubrzani razvoj čiste energije opreme, hidroelektrane stvaraju jedinice uvećana 27.24%, termoelektrane proizvodnje značajno povećala za 14,99%, toplinska snaga jedinice ukupne proizvodnje energije opreme u smanjen; slijedi polistiren oblik moulding stroj industrija struktura ažurirati napredak, stopa rasta polistiren oblik moulding stroj i numeričko upravljanje sustav je znatno brže nego običan stroj. Još jednom, trend razvoja i high-end instrument je jaka, što je vrhunac razvoja industrije ove godine. Izlazna vrijednost automatizirano instrumenta je 35% brže nego da instrumenta industrije jedinstvene rast stope, glavni poslovni prihodi dobit stopa od 10%, poznat kao high-tech proizvoda DCS sustava napravio veliki napredak. Instalacija mora osigurati da dvije okomite vodilice šine centar udaljenost i razini.
Polistiren oblik moulding stroj koristi uglavnom za rezanje, tako da temelj za postavljanje temelja relativno više konzolni polistiren oblik moulding stroj i prijenosni polistiren oblik moulding stroj i sijeku Polistiren oblik moulding stroj zaklade instalacija je složenija.