Putanja pomaka analizom polistiren stroj za recikliranje

- Sep 14, 2017-

Putanja pomaka analizom polistiren recikliranje stroj
Polistirena recikliranje za rezanje prednost ogleda se uglavnom u rezanja i trošak, koji se razlikuje od plamena rezanja, opće plazma obrade, brzina do 5 - 7 puta na rezanje plamenom, ali polistiren recikliranje za problem je ubaciti pratiti pomak pogreška Resulting, postoji kvalitativni odgovor na ovaj problem, zbog proizvođača polistirena za recikliranje oprema, materijal će imati drugačiji utjecaj. Općenito, rezanje brzina i točnost recikliranje za polistirenske mora biti bolje nego rezanje plamenom. Polistiren recikliranje za apsolutnu stroj za rezanje, je štedi vrijeme i štedi rad, ali i poboljšati učinkovitost rezanja.
Polistiren recikliranje stroj radi prema dual-osi kretanja kako bi se postigla rezanje bilo rezanje oblika, u svakodnevnoj uporabi procesa, uzimajući u obzir polistiren recikliranje stroj koristi se obrada je koristi frekvenciju, rezanje problem kako se nositi s kako se nositi s. Polistiren recikliranje stroj je preko osi x i y u isto vrijeme postići rezanje u obliku posebne, kad XY osi putovanja devijacija, glavni razlozi su sljedeća dva aspekta:
1. numeričko upravljanje sam sistem je ne-ljudskih čimbenika koje treba razumjeti CNC održavanje sustava;
2. mehanički problem, koji je, često kažemo tu hardverskog kvara.
Na hardver rješavanje problema ovdje pružamo nekoliko prijedloga, tvrtke u kontaktu s proizvođačima čeka proces tehničke obrade, svibanj želite probati nositi sa svojim vlastitim rukama.
Polistiren recikliranje za opremu i reduktor ubode problema;
Postoji problem s reduktora i motora veze polistiren recikliranje stroja.
Ako naiđete na XY osi odstupanja, dok žalba faktora treba istražiti, mislim da problem može biti riješen.
Naravno, rezanje učinak polistiren recikliranje za također povezan operatera vještine. Najvažnije je da za recikliranje polistiren je računalno upravljani. Polistiren recikliranje uređaj je sposoban za rezanje različitih grafičkih. Učinak je isti kao "alat". Iz navedenog se može vidjeti, za sve aspekte zahtjeva, kako bi se dobre rezultate, to je rezultat koordinacije, dopustimo da nas potpuno rezanje oblika.
Dimenzionalna točnost dio je između lasersko rezanje i rezanje luka običnih plazmi. Kao što je rezanje debljine 4,8 mm dijelovima dimenzionalna točnost ± 0.38 mm, rezanje debljine 9,5 mm kada ± 0.51 mm. Brzina rezanja je niža od obične plazmeno lučno rezanje, ali blizu lasersko rezanje. Rad plina luk baklja uglavnom koristi kisik (za rezanje nisko ugljičnog čelika), a neke koristi dušika, argona i vodika miješani plin (rezanje od nehrđajućeg čelika, aluminija, itd.). Rade trenutno od 15A-130A, pogodan za visoku preciznost plazma rezanje debljine od 0,5-10 mm čelika.
Polistiren recikliranje rublja koristi se po vertikalnim i horizontalnim putovanja motorom za promidžbu avion rezanje pozicioniranja, ali u stvarni proces, radi zaštite kvalitete rezanja i učinak, morate premjestiti gore i dolje u vertikalne smjeru baklje, razlog je da materijal na mogu biti deformirani; s druge strane, i da bi se olakšalo ispraznite baklju i pronađite rezanje polazna točka.
Polistiren recikliranje uređaj koristi u današnje vrijeme, neki od ključnih komponenti za čišćenje nije na mjestu, zajedno sa siromašan obrada biljka, lako uzrokuju loše rezanje, loše rezanje kvalitete, polistiren recikliranje stroj se sada koristi u na Proizvodnja širok spektar strojeva i opreme, kao polistiren recikliranje za radno okruženje je uglavnom jadna, jadna okolina, je relativno velika, ako korištenje procesa bez pozornost na očuvanje, onda normalan rad opreme imat će veliki utjecaj, to mora biti na za sveobuhvatno čišćenje i održavanje će čak spaliti dijelovi ozbiljno, naše tvrtke temelji se na dugogodišnje iskustvo, sažeo polistiren recikliranje za tri mora očistiti dio.