Eps Box Machine

Eps Box Machine

U okviru proizvodne jedinice ugradili smo napredne strojeve koji mijenjaju Sjedinjene Američke Države u proizvodnji i djelovanju visokokvalitetnog raspona EPS Fish Boxa. Ovaj se okvir koristi za pakiranje riba tijekom prijevoza. U našoj jedinici zvučnih procesa imamo tendenciju korištenja vrhunske kvalitete ...

Detalji o proizvodu

U okviru proizvodne jedinice ugradili smo napredne strojeve koji mijenjaju Sjedinjene Američke Države u proizvodnji i djelovanju visokokvalitetnog raspona EPS Fish Boxa. Ovaj se okvir koristi za pakiranje riba tijekom prijevoza. Na našoj jedinici za zvučne procese imamo tendenciju korištenja termokola vrhunske kvalitete za stiliziranje ovog okvira. dostupan u različitim veličinama i oblicima, naš EPS Fish Box vrlo je omiljen među kupcima. mi imamo tendenciju da potvrdimo ovaj okvir na parametrima čvrstoće i završne obrade da bismo isporučili proizvode bez oštećenja, a razlikuju se od kupaca.


Značajke:


Ekološki prihvatljiv

Lagana težina

Dokaz propuštanja

EPS kutija za ribu


RR Thermotech proizvodi i pruža sjajnu kvalitetu kutija za ribu i voće, EPS voćnih kutija, kutija za ribu i povećanih cinnamene kutija za pakiranje, koje se koriste u pakiranju biorazgradivih proizvoda kao što su oceanska hrana / povrće / voće / cvijeće izvoznici širom svijeta. Ove kutije su u osnovi sastavljene od vrhunske termokole za pakiranje i tranzit biorazgradivog proizvoda kako bi održale svoju svježinu i hladnoću nekoliko sati. zajedno su ove kutije strašno prikladne čak i u kućnim funkcijama poput spremanja jela i pića na željenoj temperaturi. cinnamene roba obuhvaća kutije za ribu i ambalažu za hranu kao što su šalice, tanjuri, zdjele, pladnjevi, školjke, mesne posude, kartoni za jaja, posude za hranu i sir i pribor za jelo, koji osiguravaju besprijekornu robu u termokoapeli kutije za ribu i voće tvornički proizvedene od Sjedinjene Američke Države. Zajedno štiti ambalažu poput formiranih završnih predmeta na koje je navikao brodski elektronički proizvod i labavo punjenje "kikirikija".


Dobrodošli da kupite kod nas jeftine i niske cijene eps box stroja proizvedenih u Kini, koji je jedan od najbriljantnijih proizvođača strojeva za širenje polistirena u Kini, a opremljen je i profesionalnom tvornicom.

Upit