Stroj za eps čaše

Stroj za eps čaše

Uspjeli smo izgraditi prošireni i uzajamni račun s kupcima pružanjem velikog broja Strojeva za kreiranje EPS kupa. Ponuđeni stroj koristi se za oblikovanje papirnih i EPS šalica. Naše marljive ruke koriste materijale optimalne kvalitete za proizvodnju ovog stroja. kupci će iskoristiti naše ...

Detalji o proizvodu

Uspjeli smo izgraditi prošireni i uzajamni račun s kupcima pružanjem velikog broja Strojeva za kreiranje EPS kupa. Ponuđeni stroj koristi se za oblikovanje papirnih i EPS šalica. Naše marljive ruke koriste materijale optimalne kvalitete za proizvodnju ovog stroja. kupci će koristiti naš stroj u nekoliko tehničkih specifikacija prema njihovim potrebama. pružamo ovaj EPS Cup stvarajući Stroj po povoljnim cijenama.


Značajke:


Dorada protiv rđe

Jednostavno održavanje

Rad bez buke

EPS Cup mašina za stvaranje


Strojni set uzima proširivi stirol kao materijal, parno pjenjenje, jednom 2 koraka pjene će ispasti čašu i zdjelu. PLC upravljanje proizvodnjom. visoka razina automatizacije, nizak intenzitet rada; visoka produktivnost, niski troškovi. proizvodna metoda prihvaća kompletan stil zatvaranja tako da se ne zaustavi korak sa zrakom, a materijal se povećava, stvarajući čaše i zdjele pametne kvalitete. apsolutno koristiti izvore energije i smanjiti vrijeme formiranja.

Značajke


EPS Foaming-Cup sabirnica koristi se za opskrbu ogromnim količinama vruće šalice, šalice vrućeg čaja, puhanja vruće juhe, kade od tjestenine i različitog pakiranja hrane i hrane.

Mala težina, pametna krutost i dobro izoliranje topline.

Stroj ima nekoliko zasluženih kao što su visoka vremena pjenjenja, visoka snaga izrade, mala potrošnja pare, niska cijena i potpuno drugačija roba modela stvorena u isto vrijeme.

Cijevi i prijenosne cijevi sastavljeni su od nezaslađenog materijala, tako da se odupiru eroziji i ravno su čistoći.

Postupcima prethodnog proširenja i oblikovanja upravlja automatski kontroler, mehanički uređaji i uređaji ili uređaji gotovo su zapaženi.

Metoda tehnike


Prethodno proširite> suho> materijal za pohranu> skladištenje> injektiranje Formiranje


Dobrodošli da kupite od nas jeftine i niske cijene eps čaša za strojeve proizvedene u Kini, koji je jedan od najbriljantnijih proizvođača strojeva za širenje polistirena u Kini, a opremljen je i profesionalnom tvornicom.

Upit