Eps stroj za recikliranje

Eps stroj za recikliranje

Pena za recikliranje br. 6 često se provodi primjenom dvostepene metode s instrumentima za zgušnjavanje i brusilicom. Naučite mnogo o različitim postupcima upotrebe i instrumentima za recikliranje. Usisivači Gumeni uređaji su navikli kompaktni labavi pjenasti proizvod u guste blokove za transport ili ...

Detalji o proizvodu

Pena za recikliranje br. 6 često se provodi primjenom dvostepene metode s instrumentima za zgušnjavanje i brusilicom. Naučite mnogo o različitim postupcima upotrebe i instrumentima za recikliranje.


sredstva za povećanje gustoće

Zamašnjaci su navikli kompaktni proizvod od labave pjene u guste blokove za transport ili skladištenje prije upotrebe. dok su drevne balirke često navikle zbijati pjenu, ne rade kako treba. Kamion balirane pjene od 48 stopa težak je samo šesnaest, 000 funti, dok teret guste pjene teške četrdeset, 000 funti. Novi gumeni uređaji vrijede samo 18.000 dolara.


Četiri denzifikatora koji se posebno koriste su hidraulički, termički, vijak i hibrid.


Hidraulički denzifikator

Hidraulički denzifikatori koriste hidraulički tlak za sabijanje pena i uklanjanje njegove memorije. Pomoću modela koji radi non-stop, pjena se istiskuje u gusti trupac. Hidraulički denzifikatori ne koriste toplinu za sabijanje pjene i ne izazivaju dim i mirise. učinkovito će obrađivati brojne gustoće pjege u isto vrijeme dok se ne tali u stroju. Budući da programi korištenja gradske pjene dobivaju miješanu struju materijala od pjene, ova značajka čini hidrauličke gumice idealnim.


Toplinski denzifikator

Toplinski denzifikatori koriste toplinu za omekšavanje pjene u tačno nalik stanju. pjena se istiskuje unutar vrste konopa i tako se prenosi u posude. dodatna radna snaga potrebna je kako bi se pjena pretvorila u oblik koji se može slagati na paleti. Toplinski denzifikatori djeluju dobro sa mješovitom gustoćom i ispadaju "ingoti" koji se na kiši i vjetru mogu zadržati vani. budući da ovi strojevi rade dobar posao kompaktirajući pjenu, poznatiji su da pružaju neugodne mirise i treba im puno struje za kontrolu.


Zona za zatezanje vijaka

Uređaji za zatezanje vijaka koriste puževe za potiskivanje pjene kroz komoru određenom brzinom i pritiskom kako bi se pjena zgusnula u čvrsti trup ili blok. tkanina se zbija pritiskom, a ne toplinom. Najbolji su rezultati kada je stočna hrana ograničena na 1 gustoću pjege u isto vrijeme, međutim, neke korporacije tvrde da posjeduju stvorene tehnološke proboje koji omogućuju njihovu primjenu u načinu mješanja gustoće pjene. Da biste bili sigurni, kontinuirano je najbolje izvoditi metak prije nego što dobijete instrumente.


Hibridni denzifikator

Hibridni denzifikatori od pjene miješaju najjednostavnije mogućnosti sustava zatezača vijčanim pogonom s onima hidrauličkog sustava za zgušnjavanje, što dovodi do ekonomičnog povezivanja uz pomoć reciklirane pjene # 6. Hibridni denzifikatori za hladno zbijanje koriste puževe i mehaniku tekućine za kompaktno pjenjenje bez topljenja. Neke prednosti hibridnih denzifikatora obuhvaćaju uredan izlaz, vrlo malen trag i izuzetno učinkovitu i upravljivu izlaznu gustoću.


Recikliranje brusilice

Brusilice su navikle dijeliti divovske predmete od pjene # 6, poput čvrstih ambalažnih materijala, prije sabijanja. Neki gradovi i općine cijene mnogo više u kupnji brusilice i gusjenica u jednom, baš kao i sustav koji nudi proizvod Potražnja.


Proizvođači opreme

Proizvođači froth # 6 koriste instrumentacijski zagrljaj koji proizvodi Matrix, Sebright product, Inc., instrument za pjenjenje i savjetovanje Co, EnStyro i Avangard Innovative.


Izrada matrice

Sa sjedištem u Ogdenu, Utah, tvrtka Matrix distribuira sustav za zbijanje feniletilena Polymax gradovima, komunalnim službama i proizvođačima pjene širom zemlje.


Dobrodošli na kupnju jeftine i niske cijene epske mašine za reciklažu proizvedene u Kini, koja je jedan od najbriljantnijih proizvođača strojeva za širenje polistirena u Kini, a također je opremljena i profesionalnom tvornicom.

Upit