Epsmachinecn.com

Epsmachinecn.com

Koji su EPS uređaji za omekšavanje pjene? EPS stroj za taljenje pjene ima brojne značajke: 1.EPS Stroj za taljenje ima elektronsku sliku i elektroničku granicu. 2.Hidraulički tampon je kombiniran s međuspremnikom, stroj radi strašno plivajuće. 3.EPS pjene topljenje je pogodno za postupak ...

Detalji o proizvodu

Koji su EPS uređaji za omekšavanje pjene? EPS stroj za taljenje pjene ima brojne značajke:

1.EPS Stroj za taljenje ima elektronsku sliku i elektroničku granicu.


2.Hidraulički tampon je kombiniran s međuspremnikom, stroj radi strašno plivajuće.


3.EPS pjene Taljenje je pogodno za procese divovskih predmeta i zavarivat će više točaka sinkrono.


4. višestepena toplinska cijev i sustav stranih temperatura, viktimizacija, a također je i upravljanje temperaturama pravilno i pouzdano.


5. Primjena širenja površinske obrade poput statičkog prskanja i napornih kromiranih obloga. izgled EPS Meltinga je izvrstan i čvrst.


EPS stroj za vruće taljenje pjene uglavnom se primjenjuje na plastične dijelove za pričvršćivanje ogromnih stvari poput upravljačkih uređaja, ali i izvora svjetlosti automobila AN. Po raznim veličinama plastičnih komponenti, stroj će postaviti snagu grijanja, razmjera stroja može osvojiti pričvršćivanje nanošenja plastičnih dijelova, pojedinci su užasno jednostavni za rad stroja i jednostavne za uporabu. U stalnom vremenu nove instrumentalne dodatne opreme kao što su podesivo vrijeme i tlak, podesiva temperatura i snaga.


Stroj EPS-ove pjene omekšat će ove vrste materijala: Oron-poliakrilonitril, poliesterske smole, olefin nitril, sintetička smola, polisulfon, sintetička smola PP, polipropen PP, pismo od sintetičke smole, prijenosno računalo od polikarbonata, najlon, polifenilenski spoj, akrilna i PVC legura, ABS i prijenosni spojevi, celuloza, akril, organski spoj organskog spoja (PVC), olefin plin dien sunčan SBS, plastični instrumenti za vruće omekšavanje, plastični strojevi za zagrijavanje topline.


Ovaj je stroj prikladan za proizvode kao što su: najbolja zaštita, U disk, MP3, MP4, prijenosna oprema, pc pribor, vanjska kutija za led, daska za vrata, usisivači, ravnotežni dijagram perilica rublja, kugla tunela, CD kutija, papučica ritam plesa, vodonepropusno i hermetičko , pričvršćivanje filmova, pakiranje alata, PET folija i plastični listovi, PVC folije i plastične ploče.


Opcije GREENMAX EPS uređaja za zapošljavanje pjene

Mala veličina, visoka potencija, mala potrošnja energije, štedi vrijeme i rad;

Jednostavan rad, automatsko drobljenje i obrada EPS pjene;

Možete odabrati odgovarajuću veličinu posebne kućice za pse;

Odnos veličine kompresije rezultata sabijanja EPS pjene je do 40: 1;

Ne mijenja fizička svojstva otpada, uzrokuje dodatno recikliranje;

Zbijeni blokovi pjene mogu se zaustaviti prema vlastitoj veličini i dužini;

Spiralni hladni oblog, proizvodnja bez mirisa, pouzdanost i zaštita okoliša;

Kompakt polistirena može se koristiti u XPS, EPE, EPP pjeni i krutom EPU redukciji volumena kompresije;

Nabava proizvoda, jeftina vrijednost i visoki troškovi uključuju ulaganje.


Primjena EPS-ove pjene za zapošljavanje

EPS stroj za taljenje pjene pogodan je za posao zapošljavanja s pjenama, tvornicu fizičkih znanosti, tvornicu ambalažnog materijala, tvrtku za skladištenje i transport, zapošljavanje otpada, posao zapošljavanja plastike, još uvijek kao gradske zajednice i različita mjesta.


Dobrodošli na kupnju jeftinih i niskih cijena epsmachinecn.com proizvedenih u Kini od nas, koji je jedan od najbriljantnijih proizvođača strojeva za širenje stiropora u Kini, a opremljen je i profesionalnom tvornicom.

Upit