Stroj za lijevanje pjene

Stroj za lijevanje pjene

Metoda strukturalne pjene može biti postupak injekcijskog lijevanja u obliku depresije, gdje god se element tečne tvari uvede u tekući spoj s ciljem smanjenja gustoće, a time i težine gotovog proizvoda. Roba u obliku strukturne pjene ima stanične jezgre okružene krutim, ...

Detalji o proizvodu

Metoda strukturalne pjene može biti postupak injekcijskog lijevanja u obliku depresije, gdje god se element tečne tvari uvede u tekući spoj s ciljem smanjenja gustoće, a time i težine gotovog proizvoda.

Roba u obliku strukturne pjene ima stanična jezgra okružena krutim, integralnim kožama. Sredstvo za pjenjenje (NI, staklenički plin ili CBA) se uvodi u tok omekšavanja spoja, stvarajući standardiziranu smjesu spoja i plina.

Smjesa se ubrizgava kratkim mlaznicama u plijesan tijekom volumena koji je samo broj potreban za oblikovanje čvrste polovice. Tlak ubrizgavanja i rast smjese polimer / plin ispunjava plijesan.


Porozna koža izrađuje se nakon što omekšava dodir s hladnom površinom plijesni. Rastuća smjesa polimera i plina tvori staničnu jezgru.


Povećavajući plin pruža vrhunsko pakiranje i zadržava pritisak. Jednom kada plastična smjesa plina uđe u šupljinu plijesni, plin se širi (tj. Pjene), ispunjavajući šupljinu i formirajući stanične strukture unutar polovice. Gotova polovica je obično deset - pola sata manje težine od konstantnog čvrstog dijela.


Prednosti u odnosu na različite strategije

Dio mase smanjen je za 100% do pola sata

Smanjenje gustoće, dakle ušteda organskog spoja

N2 ili staklenički plinovi niske vrijednosti - mnogo su isplativiji od kemijskih sredstava za obradu (CBA)

Veliko polovno oblikovanje sa potrebom za malu silu stezanja

Tlak šupljine kalupa; obično dvjesto - 600 psi (četrnaest -41 Bar)

Niže cijene energije u odnosu na različite IM procese

Metalni kalupi s manjom vrijednošću u odnosu na strojeve visokog IM-a

Brži ciklusi zbog većeg prijenosa topline metalnog elementa

Debeli zidni elementi od nule.125 ″ - 0.500 ″ (tri - dvanaest milimetara)

Čvrsti elementi slične težini kao IM kao rezultat stanične strukture pjene

Složeni elementi, a ne ostavljaju tragove

Veća otpornost na udar od IM razrjeđivača

Dijelovi su često rezani, zavrtani, prikovani ili zalijepljeni poput drva


Dobrodošli na kupnju jeftine i niske cijene pjene za izradu pjene proizvedene u Kini, koja je jedan od najbriljantnijih proizvođača strojeva za širenje polistirena u Kini, a također je opremljena i profesionalnom tvornicom.

Upit